Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Nakuru Sopa Lodge

Nakuru Sopa Lodge

Nakuru National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Nakuru Sopa Lodge er en stor lodge og Sopa-kædens sidste nye flagskib. Den ligger som den bedst placerede lodge i hele Lake Nakuru National Park med udsigt over hele parken.

 

Beliggenhed

Nakuru Sopa Lodge ligger inde i Lake Nakuru National Park. Den er placeret på en række bakker, der danner den vestlige grænse for Great Rift Valley, og har en spektakulær udsigt over hele Lake Nakuru National Park. Fra Nairobi er der 184 km eller 4 timers kørsel, til Nakuru Sopa Lodge.

 

Om Nakuru Sopa Lodge

Nakuru Sopa Lodge har 60 store værelser med eget bad og toilet. Trods størrelsen er den både hyggelig og eksklusiv. Loungen, baren og restauranten har flere udendørs terrasser og opholdsområder med udsigt til parken. Den flotte infinity view pool, ligger med udsigt over søen og har sin egen bar. Der er tilgang til Wi-Fi i receptionsområdet.

Din dag på Nakuru Sopa Lodge

Fra campen køres morgen- og eftermiddagssafarier i parken. Midt på dagen, mellem safarierne, kan de lækre opholdsområder nydes og også udsigten over hele Lake Nakuru fra den store infinity pool.

 

 

Bæredygtighed

Lodgen er tilsluttet Kenyas El net, som bruges til belysning, vandopvarmning og drift af kølemidler. Derudover er der en backupgenerator med en effekt på 400 kWh. Der er måling på elforbrug, generatorens brændstofforbrug samt vandbrug.
Energibesparende pærer er installeret overalt for at forbedre energibesparelsen. Vandet på værelserne opvarmes gennem vandvarmer og der bruges flydende petroleumsgas i køkkenet. Alligevel er Nakura Sopa Lodge certificeret af Eco Tourism Kenya med sølv. Der er streng affaldssortering, vand er opdelt i køkken, private og offentlige områder med olieudskiller samt  vandbegrænser. En lodge af denne størrelse burde på et tidspunkt få solceller for at reducere energiforbruget.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Nakuru Sopa Lodge

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer