Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

The Ark

The Ark

Aberdare National Park i Aberdare højlandet

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

The Ark er en legendarisk lodge, der ligger i hjertet af Aberdare National Park i Kenyas højland, og er en af Kenyas absolut bedste Tree Top Lodges.

 

Beliggenhed

The Ark ligger suverænt godt for udsigt til dyr midt inde Aberdare National Park i uberørt bjergregnskov
kun 3 timers kørsel fra Nairobi.

 

Om The Ark

The Ark er en såkaldt trætop lodge, hvor værelserne er placeret oppe i trætophøjde. Den ligner og er opkaldt efter Noas Ark, og den er bygget som et skib med 4 dæk. De store vinduer og udsigtsterrasser samt The Ark's trækonstruktion med enorme bjælker gør den til noget helt særligt.

 

Der et fantastisk udsyn til junglen, et vandhul og et saltslik, hvor der hver dag kommer mange dyr. Nedenfor udsigtsterrasserne er et fotoskjul, hvorfra I kan være i øjenhøjde med både elefanter og bøfler.

 

The Ark har 60 selvstændige enkelt- og dobbeltværelser med eget badeværelse. Værelserne er fordelt på tre etager. Der er restaurant, bar, et bibliotek med bøger og publikationer om Aberdare, en souvenirbutik samt 2 store udsigtsterrasser. I restauranten serveres morgenmad og aftensmad, og frokosten indtages typisk på den nærliggende Aberdare Country Club.

Din dag på The Ark

Der er daglige safarier i Aberdare National Park, som veksler mellem bjergregnskov, områder med kæmpebambus og lynghede oppe i højlandet. Parken rummer flere vandfald som f.eks. Chania Falls, Magura Falls og Queens Cave samt det 273 meter høje og imponerende Karuru Falls. Der er er også mulighed for safari i Mount Kenya National Park, Ol Pejeta eller Solio Sanctuary Ranch, hvor I kan møde både sort og hvidt næsehorn. Der er ydermere mulighed for guidede vandreture, bjergvandring og fisketure i Aberdare. Der er masser af gode dyreoplevelser fra de store udsigtsterrasser, hvis I foretrækker at tilbringe dagen på The Ark. Elefanter og bøfler kommer ud fra regnskoven for at drikke vand og slikke salt. Nogle af Kenyas største eksemplarer af leoparder lever i Aberdare National Park, og I kan være heldige at se en af dem. Fra Arkens fotoskjul nede ved jorden er der god mulighed for at fotografere områdets elefanter og andre dyr helt tæt på i øjenhøjde. Når det er mørkt, er vandhullet belyst, så også nattens dyr kan studeres.

 

Bæredygtighed

The Ark har affaldssortering, men derudover har vi p.t. ikke andre informationer om stedets bæredygtighed.

 

Personlig oplevelse

På vej tilbage til The Ark fra det imponerende Karuru Falls kommer der en leopard løbende ud foran vores safarikøretøj og i lang tid sniger den sig langs jorden, mens vi stille og på afstand følger efter. Pludselig forsvinder leoparden ind i skoven, lige så hurtigt som den kom, formodentlig efter nogle antiloper vi tidligere havde set. Synet var imponerende. Jeg havde hørt om, at Aberdares leoparder skulle være blandt Kenyas største. Det var den største leopard, jeg nogensinde har set.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Ark

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer