Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ashnil Aruba i Tsavo

Ashnil Aruba Lodge

Tsavo East National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Ashnil Aruba er en stor lodge, der åbnede i 2008. Der er flere opholdsområder, restaurant, bar og swimmingpool.

 

 

Beliggenhed

Ashnil Aruba ligger inde i Tsavo East National Park og er dermed rigtig godt placeret for de daglige safarier. Fra lodgen er der udsigt til parken og et vandhul, hvor dyrene kommer for at drikke. Afstand til Mombasa er 150 km. svarende til ca. 3,5 time.

 

 

Lodgen

Der er i alt 46 værelser, hvoraf 8 har dobbeltværelser med sammenhængende døre. Dertil kommer 6 store safari telte samt 2 værelser, der er velegnet til handicappede. Der er mulighed for at bo i sammenhængende familieværelser. Alle værelser og telte har eget bad og toilet, gratis toiletartikler og håndklæder. Ashnil Aruba Lodgens restaurant serverer buffeter med et orientalsk og internationalt køkken og en række traditionelle afrikanske retter. Te og kaffe er gratis. Der tilbydes roomservice døgnet rundt. Der er legeplads og swimmingpool for børn.

 

Din dag på Ashnil Aruba

Fra lodgen køres morgen- og eftermiddagssafari. I kan også vælge at nyde dagen i lodgens hyggelige opholdsområder og bade i swimmingpoolen. Tæt på lodgen ligger et vandhul, hvor I kan betragte dyrene, der kommer for at drikke.

 

 

Bæredygtighed

Lodgen har 4 generatorer, som er den vigtigste energikilde til belysning, køle og fryseskabe m.v. Generatorerne til belysning og varmt vand rationeres på forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. I personalekvarteret er det varme vand opvarmet ved hjælp af solceller. For vandbesparelse er der bl.a. begrænser på bruse hoveder og gæsterne opfordres til genbrug af håndklæder. Grøntsager og frugter købes i genanvendelige kasser. Der er spildevandssortering fra køkken, bade og toiletter, og der er også affaldssortering.

 

Lodgen er med i et genplantningsprojekt.  Fra Kenya Forest Service er erhvervet næsten 500 lokale plante- og træarter, der er plantet på lodgens område. Lodgen er medlem af Eco Tourism Kenya og certificeret med sølv. Vi har valgt at bedømme lodgens bæredygtighed lavere, fordi hovedforsyningen kommer fra generatorer.
Billeder

Rejser hvor du kan bo på Ashnil Aruba Safari Lodge

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer