Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Saruni Samburu

Saruni Samburu

Samburu - Kalama området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ord har svært ved at beskrive Saruni Samburu. Udsigten, stemingen, og arkitekturen, hvor dit hus er bygget ind i klipperne, gør at du må knibe dig selv en ekstra gang i armen. Hvis der er noget sted, hvor udtrykket "Wow-faktor" kommer til sin ret, er det uden tvivl her.

 

Beliggenheden

Saruni Samburu ligger for sig selv i det private Kalama-omåde, hvilket giver giver jer en eksklusiv safarioplevelse. Det ligger tæt på Samburu National Reserve, og der er ca. 30 min til den nærmeste landingsbane.

 

Saruni Samburu Lodge og villaer

Saruni Samburu Lodge ligger højt. Heroppe fra kan du læne dig tilbage og observere dyr i de nedre bushområder og ofte høre løvernes brølen i baggrunden.

 

Saruni Samburu Lodge består af 6 store villaer, som er bygget ind i klipperne på kanten af en skråning med en spektakulær udsigt over det smukke område. Din villas indretning, med klipperne som en del af stuen eller soveværelsets inventar, gør, at den æstetiske oplevelse af Saruni Samburu Lodge er fuldstændig unik.

 

De store villaer har alle canvassider, så der er mulighed for at åbne helt op og lukke brisen ind. Der er 2 af villaerne (villa 2 og 6), der kan fungere som en stor familievilla med to soveværelser, eller de kan opdeles i to enkeltvillaer. Hver villa har et separat opholdsområde med sofaer og en rummelig veranda indrettet med stole og liggestole. Der er badeværelse med badekar eller brusebad samt privat udendørs bruser.

 

Måltiderne serveres i fællesskab omkring et stort bord i hovedområdet. Private middage kan også arrangeres ved poolen eller i din villa.

 

 

Maden er af høj kvalitet og består normalt af italiensk-inspirerede retter, men hver fredag serveres der traditionel kenyansk mad. Du kan ydermere vælge at få serveret morgenmaden enten på Saruni Samburu Lodge eller på savannen, når du er på morgensafari.

 

Din dag på Saruni Samburu

Der er private morgen-og eftermiddagssafarier i åbne 4x4 safarikøretøjer, som køres i både Samburu National Reserve og i Kalama-området. Som eksklusivitet er det også er muligt, at have aftensafari i  Kalama med din private Samburu Guide. Stedet har to pools med panoramaudsigt over området. Spaen har en komplet menu med massage og behandlinger, og du er velkommen til en gratis nakke- og skuldermassage under dit ophold.

 

Bæredygtighed

Alt personalet er fra det lokale Samburu-samfund, hvilket betyder, at de alle har en stor forståelse for vigtigheden af naturbevarelsen.Du modtager en vandflaske af metal til at genopfylde med filtreret vand under dit ophold. Dette har til formål at reducere brugen af plastflasker. Saruni Samburu støtter også Grevys Zebra Trust i at hjælpe med at bevare de truede underarter. Saruni Sumburu er medlem af Eco Tourism Kenya, hvor de er certificeret med sølv.

 

Personligt minde

Har man først besøgt Saruni Samburu, bliver det et uforglemmeligt minde. Personligt glemmer jeg aldrig den wow-oplevelse der mødte mig, da jeg ankom til Saruni Samburu og trådte ud på den store åbne terrasse. Udsigten er intet mindre end overvældende. Når man står i så arkitektoniske og unikke omgivelser og skuer ud over hele Samburu og Kalama området, er det nærmest uvirkeligt. Man må knibe sig selv i armen.

Billeder

Se flere overnatningssteder