Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Kenyas store ferskvandssø, Lake Naivasha, i Great Rift Valley, der har et rigt dyreliv. Lodgen er anlagt i en stor parklignende have med høje smukke Yellow Fever acaciatræer, som hele området er kendt for.

 

Beliggenhed

Naivasha Sopa Lodge er en af de bedst beliggende lodges ved Lake Naivasha, da den ligger direkte ned til søen. Den er let tilgængelig fra vejen ved søens sydlige ende, kun 3 timers kørsel fra Nairobi.

 

Om Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge har et imponerende loungeområde, swimmingpool og flere terrasser. I restauranten er der typisk buffet med mange forskellige retter af friske råvarer og masser af grønt. Der er 82 værelser inklusive 6 sammenhængende værelser med dør imellem og 2 værelser, hvortil der er adgang med rullestol. Selvom denne lodge er stor, er den utrolig hyggelig bl.a. på grund af det store parkområde ned til søen. Bare det at gå rundt i parken med de høje træer og kæmpekaktusser er i sig selv en oplevelse, ikke mindst fordi der altid er dyr og mange fugle.

 

Din dag på Naivasha Sopa Lodge

Der tilbydes daglige bådsafarier på Lake Naivasha, hvor I kan opleve flodheste og det rige fugleliv. Hertil tilbydes vandreture på halvøen Crescent Island, hvor I med guide kan komme tæt på zebraer, gnuer og antiloper. Ikke langt fra søen ligger Mt. Longonot, en udslukt vulkan hvor I gå hele vejen rundt oppe på kraterkanten. Hvis I gerne vil opleve ejendommelige klippeformationer, er der også ture i den nærliggende Hells Gate National Park. Her kan I vandre i en kløft, hvor gamle klipper har fået de mest utrolige snoninger og gange formet af vind og vand.

På selve Naivasha Sopa Lodge kan I nyde de smukke waterbucks, høje giraffer og til tider zebraer, som kommer og græsser på området. Om aftenen kommer der tilmed flodheste op fra søen for at spise græs og planter. Som store skygger bevæger de sig nærmest lydløst i natten. Er I helt stille, kan I fra jeres balkon eller terrasse høre dem tygge. I kan også gå ned og se dem sammen med en vagt.

Der er stor sikkerhed på denne lodge, og der bliver passet godt på dig. Der er erfarne vagter, som kender dyrene og deres vaner, og de eskorterer dig både til og fra dit værelse om aftenen,

 

 

Bæredygtighed

Naivasha Sopa Lodge er tilsluttet Kenyas elnet, men har en backup generator. Der er affaldssortering, hvor plast, glas, papir og andet affald sorteres. Organisk affald doneres til lokale svinebønder. Ligeledes genbruges dåser, papkartoner og andre småbeholdere på planteskoler i området til brug for plantning af små træer og andre planter. Naivasha Sopa Lodge er medlem af Eco Tourism Kenya og certificeret med sølv.

 

 

Personligt minde

Jeg har været på Naivasha Sopa Lodge 4 gange. Hver gang har det været en god oplevelse. Da jeg sidste gang var nede for at se flodhestene sammen med en af vagterne, fortalte han en historie om to kinesere, som havde trodset forbuddet mod at gå ned uden vagt, mens der var en flodhesteunge oppe for at græsse med sin mor. Den ene kineser mente, at hun skulle op og ride på ungens ryg, mens den anden kineser tog et billede af hende med sin mobiltelefon. Det blev for meget for flodhestemoderen, som forsvarede sin unge med det resultat, at ingen af de to kinesere nogensinde kommer til at fotografere igen.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Naivasha Sopa Lodge

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

De store savanner i Kenya

   

Voksen fra 23.000 kr.

Barn fra 21.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer