Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Samburu Simba Lodge

Samburu Simba Lodge

Buffalo Springs National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Samburu Simba Lodge er en stor og flot lodge.

 

Beliggenhed

Den ligger perfekt inde i Buffalo Springs National Reserve i det nordlige Kenya og har en super udsigt udover reservatet og bakkerne i området.

 

Om Samburu Simba Lodge

Denne lodge har 14 store, flotte huse med 4 værelser i hvert hus. Hvert værelse har eget bad og toilet samt opholdsterrasse med udsigt til reservatet. samt  eget bad og toilet.

 

Alt er lavet i afrikansk stil og der er en skøn swimmingpool, solterrasse med liggestole, en hyggelig restaurant, et dejligt loungeområde med bar samt udsigtsterrasse for udkig til  bushen og det vandhul, som ligger tæt på.

Din dag på Samburu Simba Lodge

Der køres daglige safaris morgen og eftermiddag samt heldags safarier i Buffalo Springs og Samburu National park

 

 

Personligt minde

Jeg blev hjemme på lodgen fra eftermiddags safarien, slappede af og gik mig en tur på lodgens område. Selv om jeg blev hjemme så jeg både elefanter og store kudu antiloper fra lodgen.

 

Bl.a. kom en meget stor hanelefant forbi helt tæt på lige nedenfor det hegn som lodgen har. Hertil kom de 2 kudu antiloper helt ind på selve lodgen og gik for at spise græs og af træernes blade og Det var ligeså stor en oplevelse som at køre rundt på safari i parken, da jeg nød dyrene meget tæt på og især roen da alle gæster var ude på safari.

 

Jeg havde tilmed en rigtig hyggelig snak med pool manden om hans familie og lodgens personale politik som han var meget glad, for under coronaen blev ingen medarbejdere sagt op men alle beholdte deres job.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Samburu Sopa Lodge

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder