A little bit of everything - Uforglemmelig kenya safari - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 20 97 35 50

A little bit of everything

   

Kenya safari - 8 dage. Fra 9.550 kr. u/fly

Introduktion til turen

A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får netop lidt af det hele, lige fra Mount Kenyas smukke bjergregnskov, Masaier og bådsafari til Masai Maras store savanner med masser af vilde dyr.

I får jeres helt egen private chaufførguide og private safarikøretøj fra Afrikas Horisonter. A little bit of everything er en rigtig god safari, som viser Kenyas store kontraster og charmerende lodger.

 

Aberdare bjergene, Lake Naivasha, Lake Nakuru, Loita Hills, Masai Mara.

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Priser fra 9.550 kr

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Pris pr. person i delt dobbelt værelse 2019

Periode
v. 2 Personer
v. 4 Personer
v. 6 Personer
04 Jan-04 Apr
13.600 kr.
13.400 kr.
13.150 kr.
05 Apr-30 Jun
12.990 kr.
12.650 kr.
12.450 kr.
01 Jul-31 Oct
14.900 kr.
14.600 kr.
14.300 kr.
01 Nov-19 Dec
13.600 kr.
13.400 kr.
13.100 kr.
20 Dec-04 Jan
14.250 kr.
13.950 kr.
13.400 kr.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse afhentning og aflevering i Nairobi lufthavn
 • Egen engelsk talende privat chauffør og guide under hele turen
 • Alle ophold og overnatninger
 • Helpension
 • Privat safari tour van med ”pop-up tag” med god plads og garanteret vinduesplads
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatningssteder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i nationalparkerne
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vejafgifter
 • Vand på flaske under hele safarien
 • Rejsegarantifonden

 Prisen inkluderer ikke

 • Flyforbindelse: Beregn 3.800 kr.
 • Visa, vacciner og rejseforsikring

Tur info

Turen er en individuel tur I jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj. Under hele rejsen har I ligeledes jeres egen privat chauffør/guide som taler flydende engelsk og kender alle dyr, safariparker og Kenyas kultur.

Drikkepenge

De lokale chauffør/guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler lidt drikkepenge, når safarien er slut. Se mere under praktisk information - klik her.

Overnatningssteder

The Ark

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park og har udsigt til et oplyst vandhul og salt slik som tiltrækker en masse dyr. Lodgen er bygget i træ, en såkaldt treetop lodge. Det ligner og er opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk. På hvert dæk er der balkoner med fantastisk udsigt til vandhullet og saltslikken hvor dyrene kommer i en lind strøm.

 

Læs mere

Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Lake Naivasha søen i Great Rift Valley med masser af dyreliv. Lodgen er anlagt i en stor park med store Yellow Fever Akacietræer som hele Naivashasøen er kendt for. Lodgen har swimmingpool, et stort flot loungeområde, og restaurant der serverer en kombination af internationale retter, alle tilberedt af friske råvarer i buffet stil.

 

Læs mere

Maji Moto Eco Camp

Oplev Masaiernes kultur og Mr. Sankele på Maji Moto Eco Camp – en fantastisk dejlig familie oplevelser. Gå på sletterne med hyrderne og deres kvæg, gå på vandreture i søgen efter spor og savannens dyr, foretag skolebesøg og eller kør på mountain bike mellem de små landsbyer – alt sammen med Sankele og guiderne fra sit hold. Om aftenen oplyser olielamper campen som byder på ægte Afrika hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. Efter din tid på Maji Moto Eco Camp vil du stå tilbage med en oplevelse for livet. Maji Moto ligger godt for en Safari på vej ned til Masai Mara.

 

Læs mere

Base Camp Explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara. Som én af de få camps har den en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara, og den ligger ydermere fuldstændig perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden som grænser op til Masai Mara reservatet. Her har man muligheden for at opleve alt, både på afstand fra campen, men også på tæt hold på safariturene, således at man kan opleve Afrika fra adskillige dimensioner og få den fulde oplevelse af dyrene og naturlandskabet.

 

Læs mere

Værd at vide når man tager på "a little bit of everything"

Jeres chauffør og guide i Kenya

I får jeres helt egen private chaufførguide og safarikøretøj fra Afrikas Horisonter og I er jeres eget sluttede selskab uden indblanding fra andre. Der vil kun være jer i bilen. Jeres chaufførguide er certificeret, meget imødekommende og taler perfekt engelsk. han kender nationalparkerne indgående, selv de mindste kørestier, han ved hvor dyrene er og modtager løbende meldinger ang. nye muligheder og dyreforekomster.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Kenyas veje

Generelt er vejene i Kenyas turist områder gode. Dog kan vejene i nogle områder i perioder være i udfordrende stand og forholdsvis korte afstande kan tage lang tid at forcere. Det kan skyldes regn og uvejr som gør vejene i en udfordrende stand og man må forvente bump og rystelser undervejs. Vejene er hårde ved bilerne, og derfor kan selv forholdsvis nye biler virke brugte.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer