Mount Kenya besøg, Masai Mara Safari og m.m. - A little bit of everything

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

A little bit of everything

Familie safari rejse i Kenya - 10 dage

Fra 14.800 kr. m/fly

Vores mest populære Kenya safari til familien

A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får netop lidt af det hele, lige fra Mount Kenyas smukke bjergregnskov, Masaier og bådsafari til Masai Maras store savanner med masser af vilde dyr.

I får jeres helt egen private chaufførguide og private safarikøretøj fra Afrikas Horisonter. A little bit of everything er en rigtig god safari, som viser Kenyas store kontraster og charmerende lodger.

 

Aberdare bjergene, Lake Naivasha, Lake Nakuru, Loita Hills, Masai Mara, "The Big Five".

 

Forlæng rejsen med badeferie - Læs mere her

Hent rejseprogram (PDF)

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Overnatningssteder

The Ark

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park og har udsigt til et oplyst vandhul og saltslik, som tiltrækker en masse dyr. Lodgen er bygget i træ, en såkaldt treetop lodge. Det både ligner og ér opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk. På hvert dæk er der balkoner med fantastisk udsigt til vandhullet og saltslikken, hvor dyrene kommer i en lind strøm.

 

Læs mere og se fotos

Naivasha Sopa Lodge

Naivasha Sopa Lodge ligger ved Lake Naivasha, søen i Great Rift Valley, med masser af dyreliv. Lodgen er anlagt i en stor park med store Yellow Fever Akacietræer, som hele Naivashasøen er kendt for. Lodgen har swimmingpool, et stort loungeområde og restaurant, der serverer en kombination af internationale retter, som alle er tilberedt af friske råvarer i buffet stil.

 

Læs mere og se fotos

Maji Moto Eco Camp

Oplev Masaiernes kultur og Mr. Sankele på Maji Moto Eco Camp – en fantastisk familie oplevelse. Gå på sletterne med hyrderne og deres kvæg, gå på vandreture i søgen efter spor og savannens dyr, foretag skolebesøg eller kør på mountain bike mellem de små landsbyer – alt sammen med Sankele og guiderne fra sit hold. Om aftenen lyser olielamper campen op som byder på ægte Afrika hygge omkring lejrbålet med Masaiernes historier under den afrikanske stjernehimmel. Efter din tid på Maji Moto Eco Camp vil du stå tilbage med oplevelser for livet. Maji Moto ligger godt for en Safari på vej ned til Masai Mara.

 

Læs mere og se fotos

Base Camp Explorer

Base Camp Explorer er en af vores yndlings camps i Masai Mara. Som én af de få camps har den en eventyrlig udsigt til de mægtige savanneområder i Masai Mara, og den ligger ydermere fuldstændig perfekt for de daglige safariture. De 12 rummelige og luksuriøse telte ligger langs bredden af Talek floden, som grænser op til Masai Mara reservatet. Her har man muligheden for at opleve alt, både på afstand fra campen, men også på tæt hold på safariturene, således at man kan opleve Afrika fra adskillige dimensioner og få den fulde oplevelse af dyrene og naturlandskabet.

 

Læs mere og se fotos

Pris pr. person

Periode
2 personer
4 personer
6 personer
05 Jan-02 Apr
19.500 kr.
16.800 kr.
15.900 kr.
03 Apr-30 Jun
18.300 kr.
15.600 kr.
14.800 kr.
01 Jul-31 Oct
20.600 kr.
17.900 kr.
17.000 kr.
01 Nov-19 Dec
19.400 kr.
16.700 kr.
15.800 kr.
20 Dec-04 Jan
20.400 kr.
17.700 kr.
16.800 kr.

Prisen inkluderer

 • Flyforbindelse
 • Modtagelse afhentning og aflevering i Nairobi lufthavn
 • Egen engelsk talende privat chauffør og guide under hele turen
 • Alle ophold og overnatninger
 • Helpension
 • Privat safari tour van med ”pop-up tag” med god plads og garanteret vinduesplads
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatningssteder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i nationalparkerne
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vejafgifter
 • Vand på flaske under hele safarien
 • Rejsegarantifonden

 Prisen inkluderer ikke

 • Visa, vacciner og rejseforsikring

Tur info

På denne tur er I helt jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj.  Ligeledes har I jeres egen private chaufførguide som taler flydende engelsk og kender alle dyr, safariparker og Kenyas kultur.

For priser uden fly: Kontakt afrikashorisonter@gmail.com

Drikkepenge

De lokale chaufførguiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler lidt drikkepenge, når safarien er slut. Se mere under praktisk information - klik her.

Værd at vide

Jeres chauffør og guide i Kenya

I får jeres helt egen private chaufførguide og safarikøretøj fra Afrikas Horisonter og I er jeres eget sluttede selskab uden indblanding fra andre. Der vil kun være jer i bilen. Jeres chaufførguide er certificeret, meget imødekommende og taler perfekt engelsk. han kender nationalparkerne indgående, selv de mindste kørestier, han ved hvor dyrene er og modtager løbende meldinger ang. nye muligheder og dyreforekomster.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Kenyas veje

Generelt er vejene i Kenyas turist områder gode. Dog kan vejene i nogle områder i perioder være i udfordrende stand og forholdsvis korte afstande kan tage lang tid at forcere. Det kan skyldes regn og uvejr som gør vejene i en udfordrende stand og man må forvente bump og rystelser undervejs. Vejene er hårde ved bilerne, og derfor kan selv forholdsvis nye biler virke brugte.

 

Se flere praktiske informationer – klik her

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer