Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Sov ude under stjernerne
Sov ude under stjernerne

Tilbring en aften under millioner af stjerner på nattehimlen. Det handler om stemningen, den specielle følelse af at være i naturen og høre bushens lyde og dufte...... Der er mange former for Sleep-Out's. Alt fra fly-camping til afsides steder - til platforme eller træhuse ude i naturen, gældende for alle oplevelserne er, at det er både eventyrligt, romantisk, overvældende og en oplevelse I vil huske for altid......

 

Oplevelsen - 3 unikke Sleep-Out's

 

Sleep-Outs -Krüger National Park - Private area

Man vandrer hertil fra Plains Camp og ankommer i god tid, inden solen går ned. Herefter er der solnedgangsdrinks på loungeplatformen, som nydes til synet af dyrene, der går fra og til vandhullet. Der laves mad over bålet, og herefter nyder I bare at være i naturen og lytte til bushen, indtil søvnen kalder, og du trækker dig tilbage til soveplatformen og falder i søvn til dyrelydene under åben stjernehimmel.
Når du vågner om morgenen, er der arrangeret morgenmad lavet over bålet, og du bliver hentet af jeeps og har en safari tilbage til lodgen.

 

Læs mere her

 

andBeyond Ngala TreeHouse Sleep-Out - Timbavati Private Reserve – Greater Krüger

I ankommer efter eftermiddagssafari til snacks og solnedgangsdrinks i loungen på fjerde etage med en eminent udsigt over bushen. Herefter nyder I stilheden og det at være helt privat i naturen. Aftensmaden er tapas eller madkurv med dejlige retter, som I nyder, hvor I vil, og hvornår I vil. Aftenen er magisk med en utrolig stjernehimmel, ro og stilhed kun afbrudt af dyrenes lyde. Afhængig af vejret kan I vælge at sove under åben himmel eller - sikkert i soveværelset. Om morgenen er der morgenmad igen i form af enten tapas eller madkurv, som I spiser, mens I nyder det sidste af jeres specielle oplevelse af at være alene i naturen. Derefter bliver I hentet og har en safaritur på vej tilbage til andBeyond Ngala lodge.

 

Læs mere her

 

andBeyond Sleep-Out - Lake Manyara National Park

Efter jeres eftermiddagssafari bliver I sat af et nøje udvalgt sted i Lake Manyara National Park. Her venter et setup, der oser af romantik...... Det er privat kun for jer og ud over jeres lejrbål, så er her hyggelige faciliteter og masser af detaljer, der får oplevelsen til at gå op i en højere enhed.

Efter en lækker middag og en afslappende aften tilbragt ude i det fri er det tid til at sige godnat. I vil blive kørt tilbage til Lake Manyara Tree Lodge, så i har jeres morgensafari.

 

Information

Der er forskellige regler for at opleve dette eventyr. Hvis I er en famlie, skal børn være minimum fra 10-16 år, alt efter hvilket Sleep-Out der vælges. I skal minimum være 2 personer. Oplevelsen er vejrafhængig, da det ikke er muligt at sove under åben himmel i regnvejr. Jeres guide vil være jeres vært for aftenen, og der vil være vagter på patrulje hele natten for at sørge for din sikkerhed. Med andBeyond Ngala TreeHouse vil I være helt alene i Bushen, så ingen vært men stadig sikkerheden helt i top.

 

 

Læs mere

For den eventyrslystne


–    Unikke Sleep-Out oplevelser under stjernerne–    Fald i søvn til bushens lyde og dufte–    Sleep-Outs i den vilde natur men med fuld sikkerhed–    Det er med forskellig komfort men handler om naturen
Det eksklusive Sleep-Out

Et vildt 12 meter højt træhus

Der er høj komfort

Det eventyrlige Sleep-Out

Højst 8 gæster af gangen

Soveplatforme er øverst

Det romantiske Sleep-Out

Privat kun for jer

I får en dejlig middag

Det intime Sleep-Out

Nyd en romantisk middag under stjernerne

Helt privat med udsigt til vandhul

Det komfortable Sleep-Out

Der er 4 Sleep-Outs

Rustik, enkel stil og håndlavede himmelsenge