Udforsk Sydafrika - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 20 97 35 50

Udforsk Sydafrika



Læs om Sydafrikas Nationalparker

Sydafrikas National Parker er velordnet med en god infrastruktur og et rigt dyreliv.

KLIK HER

Læs om vores overnatningssteder i Sydafrika og Mozambique

Sydafrikas overnatningssteder er af høj kvalitet. Det er lækkert, rent og luksuriøst.

KLIK HER

Safari

Big Five safari er et must for enhver, der er fascineret af dyrelivet. ”The Big Five” refererer til bøffel, elefant, løve, leopard og næsehorn og udtrykket kommer fra dyrene, der anses for de farligste at jage.

Hvis du vil have den store safari oplevelse i Sydafrika, så er der mange steder men Kruger National Park slår dem alle. Hele parken dækker et område på størrelse med Jylland og er Sydafrikas stolthed. Parken har et enestående dyre- og fugleliv som gør reservatet til det mest berømte i Sydafrika. Det er en enestående oplevelse når du ser en leopard der ligger oppe i træet, et sort næsehorn der er halvt skjult i tykke buske, elefanter som går næsten lydløst over vejen eller når du finder en gruppe løver der hviler sig i skyggen efter de har nedlagt et bytte. Det er i sådanne stunder du mærker at du lever.

Vi Anbefaler

Vin landet - Franschhoek

Du behøver ikke at rejse langt for at få en smag af vinlandet. Tag til Franschhoek, hvor du kan smage dig gennem nogle af de bedste vine Sydafrika har at byde på.
Gemt ved Drakenstein bjergene ligger Franschhoek som betragtes som Sydafrikas “gourmet hovedstad”. Franschhoek som betyder “det franske hjørne”, og hele regionen emmer af sin historiske begyndelse, og den franske indflydelse i vinfremstilling, spisning, kunst og design. Hvis du elsker mad og elsker luksus, så er dette stedet for dig. Langs Franschhoek vinrute ligger der ca 40 aktive vingårde, lige fra populære mærker som Boschendal og L’Ormarins til meget små kunsthåndværkere som My Wyn og Black Elephant Vintners, hvilket gør Franschhoek til en “must do” for enhver vinentusiast.

Vi Anbefaler

Garden ruten

Garden Route er en blanding af moderne golfbaner, gamle skove, afsondret kunstner samfund, pensionater, moderne indkøbscentre, bjerge og store brede fantastiske strande og et stort antal interessante og kreative mennesker er kommet til at bo her, tiltrukket af den storslåede kyststrækning.

Man kan være heldige at se hvaler, delfiner, og endda spækhugger, specielt ved Mossel Bay og Plettenberg Bay. Tsitsikamma National Park er et besøg værd. Med den store skov og de gamle træer er det et oplagt sted at vandre. Der er gangbroer og her er en hel fantastisk udsigt. I Simons Town ved Boulders Beach kan man se de berømte Boulders pingviner, det eneste sted i verden hvor man kan komme helt tæt på afrikanske pingviner.

Vi Anbefaler

Franschhoek

Vintur i Franschhoek og omegn

Se vores rejseforslag nedenunder

Sydafrika er umådelig smukt vinland og safari med et strejf af Holland og New Zealand.

Overskrifterne på Sydafrika adskiller sig fra resten af Afrika. Det er fordi, at sydafrikanerne selv udforsker deres land og rejser rundt. Der er en særdeles god infrastruktur med asfalterede veje, velordnet indkvarteringer og man får megen valuta for pengene. Alt fungerer tip top og du kan rejse rundt i Sydafrika på samme vis som i f.eks USA.

Gape town og Garden Route

Fra 9.700 kr. u/fly

13 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Cape town, vinland og safari

Fra 11.900 kr. u/fly

12 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Safari og strande i Mozambique

Fra 12.950 kr. u/fly

12 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Cape Town og vinlandet

Fra 4.600 kr. u/fly

7 dage

LÆS MERE

Sydafrika Safari og Big Five

Fra 10.045 kr. u/fly

8 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Shindzela safari camp

Fra 10.500 kr. u/fly

8 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer