Udforsk Kenya - Afrikas Horisonter

Udforsk Kenya

Læs om Kenyas Nationalparker

Kenyas Nationalparker er vidunderlige. Sammen med Kenyas dyreliv bliver resultatet nærmest magisk med en fantastisk stemning.

KLIK HER

Læs om vores overnatningssteder i Kenya

Det er en drøm at bo på lodge i Kenya. Vores steder er udvalgt ved, at vi selv har været der. Kvaliteten og beliggenheden er i top.

KLIK HER

Din støtte nytter hos Afrikas Horisonter

Afrikas Horisonter har siden 2010 været sponsor for fattige familier i Kenya igennem Childfund. Blandt andet Antony som nu er 13 år og har 3 søstre.

Ham og hans familie bor i det nordlige Kenya og vores donation går til både familien selve bydelen. Da vi var der i 2010 havde de – med bl.a. vores bidrag – lavet en lang vandledning så folkene landsbyen ikke behøver at gå 8 km efter vand. Noget af donationen går til Antony`s skolegang, bøger, blyanter, skoleuniform og sko. Vi får bl.a. brev fra ham og kan følge hans familie og færden i livet.

Vi Anbefaler

En typisk morgen safari

….stævner ud om morgenen kl. 06:30 når savannen vågner medens disen og morgenduggen fra nattens kølighed langsom forsvinder for at blive overtaget af solens stråler.

Når vagten på lodgen åbner bommen kører din safari chauffør ud gennem porten og safari eventyr venter forude, fyldt med spænding og overraskelser. Man ved aldrig hvad der venter og kan ske ude i bushen eller på den store savanne. Om morgenen kan de store katte stadig være aktive efter natten hvor der som oftest har været jagt efter byttedyr. Er man heldig ser man en jagt eller at f.eks. løverne ligger og spiser deres bytte efter at have nedlagt det om natten.

Vi Anbefaler

En gnu's liv

De endeløse østafrikanske sletter er skueplads for verdens mest spektakulære dyreoplevelse – 1,5 millioner gnuers årlige vildtvandring.

Fra Serengeti’s enorme sletter til de champagnefarvede højdedrag i Kenya´s Masai Mara vandrer 1,5 millioner gnuer og 200.000 zebraer og gazeller årligt ad en mere end 2800 km cirkulær rute, altid forfulgt af Afrikas store rovdyr, i søgen efter det friske græs. Der ikke nogen egentlig begyndelse eller slutning for en gnus vandring -dens liv er en lang vandring i konstant søgen efter føde og drikke. Den eneste begyndelse er fødselstidspunktet hvor 400.000 gnukalve fødes i løbet af en 6-ugers periode fra slutningen af januar til midten af marts.

Vi Anbefaler

Se vores rejseforslag nedenunder

 

Kenya er et fantastisk safariland som giver store dyreoplevelser inden for kort tid.

Er du til dyreliv og naturens skønhed, er Kenya uden sammenligning med noget andet i verden. Elefanter og løver kommer så tæt på, at man kan høre deres åndedræt og overalt er der smukke fugle i utallige farver.

Vandring med Masaier

Fra 7.600 kr. u/fly

 

7 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Det gemte Kenya

Fra 11.000 kr. u/fly

 

8 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Mountain bike og vilde dyr

Fra 7.900 kr. u/fly

 

7 dage

LÆS MERE - KLIK HER

De store savanner

Fra 10.700 kr. u/fly

 

8 dage

LÆS MERE - KLIK HER

En klassisk safari

Fra 13.900 kr. u/fly

 

10 dage

LÆS MERE - KLIK HER

A little bit of everything

Fra 9.550 kr. u/fly

 

8 dage

LÆS MERE - KLIK HER

Bliv ringet op, eller tag selv kontakt. (+45) 20 97 35 50