Oplev Kenya - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Udforsk KenyaKenyas Nationalparker

Kenyas Nationalparker er vidunderlige. Kombineret med Kenyas dyreliv bliver resultatet nærmest magisk med en fantastisk stemning.

LÆS MERE

Overnatningssteder i Kenya

Det er en drøm at bo på lodge i Kenya. Vores steder er udvalgt ved, at vi selv har været der. Kvaliteten og beliggenheden er i top.

LÆS MERE

Se håndplukkede hoteller og oplevelser fra Kenya

Din støtte nytter hos Afrikas Horisonter

 

 

Afrikas Horisonter har siden 2010 været sponsor for fattige familier i Kenya igennem Childfund. Blandt andet for Antony som nu er 13 år og har 3 søstre. Antony og hans familie bor i det nordlige Kenya, og vores donation går til både familien og selve bydelen. Da vi var der i 2010, havde de – med bl.a. vores bidrag – etableret en lang vandledning, således at landsbyens beboere ikke længere behøver at gå 8 km efter vand. En del af donationen går til Antonys skolegang, bøger, blyanter, skoleuniform og sko. Vi får jævnligt brev fra ham og kan følge hans og hans families færden i livet.

Vi Anbefaler

En typisk morgen safari

 

 

….stævner ud om morgenen kl. 06:30 når savannen vågner medens disen og morgenduggen fra nattens kølighed langsom forsvinder for at blive overtaget af solens stråler.

Når vagten på lodgen åbner bommen kører din safari chauffør ud gennem porten og safari eventyr venter forude, fyldt med spænding og overraskelser. Man ved aldrig hvad der venter og kan ske ude i bushen eller på den store savanne. Om morgenen kan de store katte stadig være aktive efter natten hvor der som oftest har været jagt efter byttedyr. Er man heldig ser man en jagt eller at f.eks. løverne ligger og spiser deres bytte efter at have nedlagt det om natten.

Vi Anbefaler

En gnu's liv

 

 

De endeløse østafrikanske sletter er skueplads for verdens mest spektakulære dyreoplevelse – 1,5 millioner gnuers årlige vildtvandring.

Fra Serengeti’s enorme sletter til de champagnefarvede højdedrag i Kenya´s Masai Mara vandrer 1,5 millioner gnuer og 200.000 zebraer og gazeller årligt ad en mere end 2800 km cirkulær rute, altid forfulgt af Afrikas store rovdyr, i søgen efter det friske græs. Der ikke nogen egentlig begyndelse eller slutning for en gnus vandring -dens liv er en lang vandring i konstant søgen efter føde og drikke. Den eneste begyndelse er fødselstidspunktet hvor 400.000 gnukalve fødes i løbet af en 6-ugers periode fra slutningen af januar til midten af marts.

Vi Anbefaler

Se udvalgte rejseforslag neden for


Kenya er et fantastisk safariland som byder på store dyreoplevelser inden for kort tid.

Er du til dyreliv og naturens skønhed, er Kenya uden sammenligning med noget andet sted i verden. Elefanter og løver kommer så tæt på, at man kan høre deres åndedræt, og overalt er der smukke fugle i utallige farver.

Kenya safari og badeferie i Mombasa

Voksen fra 14.800 kr.

Barn fra 12.900 kr.

11 dage

LÆS MERE

Kenya safari for familien

Voksen fra 13.550 kr.

Barn fra 12.200 kr.

8 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

Voksen fra 15.950 kr.

Barn fra 14.600 kr.

10 dage

LÆS MERE

Livet på savannen

|

Læs om Afrikas mest ikoniske dyr og fugle

Løven

26. April 2021


Mens de fleste kattearter lever alene, er løven en undtagelse. De har udviklet et socialt system baseret på teamwork….

Læs mere

Den store migration

26. April 2021


…. også kaldet den store gnuvandring, er et af de mest spektakulære naturvidundere i verden. Hvert år krydser mere …

Læs mere

Flamingoen

26. April 2021


Med deres ekstremt lange ben, hals og rosa eller røde fjerdragt er flamingoen let genkendelig. Og når tusinder …

Læs mere

Elefanten

14. February 2018


Den afrikanske savanneelefant er imponerende af størrelse. Man tager sig selv i at holde vejret når man står ansigt ….

Læs mere