Kør selv ferie Sydafrika 13 dage - Cape Town og Garden Route

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 20 97 35 50

Cape Town og Garden Route

Kør selv ferie Sydafrika - 13 dage.

Fra 9.700 kr. u/fly

Cape Town og Garden Route - Introduktion til turen

Oplev en helt unik køretur i Sydafrikas naturskønne have med fantastisk seafood og skønne vine. Alt i en skøn kombinationen af imponerende klippeformationer, spektakulære grønne dale, flotte sandstrande, frodige skove og hyggelige byer som tilsammen skaber et fantastisk paradis.

 

Det er vigtigt at man giver sig tid til den skønne Garden Route samt kyst ruten, som vi også har med på denne tur. Ruten går nemlig tilbage langs den smukke kyststrækning til Cape town. Kyst og Garden Route er en køretur for livet, som man ikke må gå glip af. Alt er utrolig smukt.

 

Franschhoek, Oudtshoom, Tsitsikamma, Sedgefield, Cape Town.

 

 

Hent rejseprogram (PDF)

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Priser fra 8.900 kr

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer

Pris pr. person i delt dobbelt værelse 2019

Periode
v. 2 Personer
v. 4 Personer
v. 6 Personer
01 May-30 Jun
9.500 kr.
8.400 kr.
7.900 kr.
01 Jul-30 Sep
9.800 kr.
8.800 kr.
8.500 kr.
01 Oct-13 Dec
11.300 kr.
10.400 kr.
9.900 kr.
14 Dec-30 Apr
kr.
kr.
kr.

Prisen inkluderer

  • Modtagelse af vores repræsentant ved ankomst i Cape Town.
  • 13 dages billeje med fuld forsikring samt fri kilometer
  • Overnatning med Bed & Breakfast på de nævnte steder.
  • Lejlighed i Cape Town på Waterfront.
  • Hjælp 24 timer i døgnet under rejsen hos Afrikas Horisonter
  • Rejsegarantifonden.

 Prisen inkluderer ikke

  • Flyforbindelse København - Cape Town
  • Visa, vacciner og rejseforsikring
  • Drikkepenge

 

 

Overnatningssteder

Auberge Clermont

Auberge Clemont tilbyder luksuriøs indkvartering i hjertet af den smukke Franschhoek dal på en historisk vingård og frugtplantage, omgivet af storslåede bjerge og kun få minutter fra centrum af den maleriske landsby Franschhoek.

Denne 4-stjernede Bed & Breakfast har 6 luksuriøse værelser med eget bad. Udover har stedet også en villa med egen swimmingpool som er perfekt til en familie eller en gruppe venner.

Der serveres lækker morgenmad under de 100 års gamle egetræer eller i den charmerende gårdhave. Clermont tilbyder chancen for at bo tæt på centrum af Franschhoek, men samtidig opleve livet på en arbejdende gård og vingård.

Læs mere

La Plume Boutique

La Plume er et Guesthouse på en arbejdende strudse og kvægfarm.  Den ligger med en spektakulær udsigt over Swartbergbjergene og Olifants River dalen.

La Plume tilbyder stilfuld luksus med en bred vifte af indkvartering muligheder, såsom sommerhus, privat gårdvilla, og 20 luksusværelser, med solrige verandaer.
Restauranten serverer en komplet engelsk morgenbuffet, frokostmenu, picnickurve, og til middag kan du nyde en fire retters menu med ekstraordinær lokalvine i den hyggelige spisestue.
Deltag i en rundvisning af Bartel, Karins mand, som viser rundt på denne Strudse og Kvæg farm. Lær om de daglige aktiviteter for en fuldtidsbonde og en af de få eksperter i strudseindustrien.

Læs mere

The Fernery Lodge

Ved foden af de imponerende Tsitsikamma-bjerge og sideløbende med de gamle floder, der fører ud i det Indiske Ocean, ligger den smukke Fernery Lodge. Stedet grænser op til Tsitsikamma National Park.Fernery Lodge er unik beliggende højt oppe på en skrant og har en betagende udsigt over den kuperede kystlinje, flodkløften med vandfald og det Indiske ocean.

Det tilbyder sine gæster betagende udsigt, smukt indrettede opholdsområder, 6 smukt indrettede luksussuiter, som er smagfuldt og individuelt indrettede.

Der er swimmingpool og jacuzzi.

Fernery tilbyder også egne hytte som ligger lidt tilbagetrukket fra hoved lodgen og er smukt indrettet og har fuldt udstyret køkken. Hver hytte har egen privat pool, hvorfra du kan nyde udsigten ned gennem kløften og nyde roen.

Læs mere

Dover on Sea

Vågn op til lyden af brydende bølger og en helt fantastisk havudsigt

Dover on Sea Beachfront Bed & Breakfast er et gæstehus beliggende lige ud til havet. Stedet har en helt spektakulær udsigt og tilbyder luksuriøs indkvartering, smukt indrettet med en moderne afrikansk stemning. Alle værelser er en-suite og nogle har havudsigt og nogle med udsigt over smukke fynbos klitter. Alle har balkon.

Værterne Jurgens og Karen giver et personligt præg for at gøre opholdet til noget ekstra specielt.

Læs mere

Waterfront

Lejlighederne i marinaen ligger i hjertet af Cape Towns Waterfront, som er den store turistmagnet, shopping- og forlystelsescentret på havnen. Lejlighederne har enten udsigt over havnen, kanalerne eller til Table Mountain og ligger få minutter fra byen.
Alle lejlighederne er fuldt udstyret med køkken, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m.
Lejlighederne er grupperet i forskellige klassifikationer, hvilket gør det muligt at vælge en lejlighed, der svarer til ens behov. Man har adgang til swimmingpools og fitnesscenter.

Læs mere

Værd at vide når man tager på "Garden Route"

Ankomst og billeje

I ankomsthallen i Cape Town lufthavn modtages I af Afrikas Horisonters kontakt person som byder jer velkommen, hjælper jer hen til biludlejningen og naturligvis med alle spørgsmål I måtte have. Afrikas horisonter bruger AVIS som fungerer upåklageligt og bilerne virker altid nye og velholdte.  Alt bliver tjekket inden I forlader biludlejningen.

Veje og infrastruktur

Sydafrika har en særdeles god infrastruktur og vejene er brede og velholdte, ofte i bedre stand end herhjemme. Sydafrikanerne er venlige og gode bilister og skiltningen er i top. GPS’er fungerer ligeledes godt og der er aldrig langt til en tank station.

Læs Mere

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer