Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Fernery Lodge

The Fernery Lodge

Storms River på Garden Route - Sydafrika

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Ingen andre steder på Garden Route ligger der en lodge helt ude på kanten af en kæmpe kløft. Udsigten er imponerende og fascinationen stor når du træder ud på lodgens platform og kigger ned mod det brusende vandfald i Sanddrift kløften.

 

Beliggenhed

Fra Cape Town er der 583 km eller 7 timer kørsel. Fra Port Elizabeth er der 171 km eller 2 timers kørsel. Nærmeste lufthavn hedder Plettenberg Bay Airport, og er 85 km væk. Lodgen er lagt helt ud til kanten af den store Sanddrift kløft som munder ud ved foden af Tsitsikamma bjergene.

 

Hotellet

Hotellet tilbyder gæsterne en betagende udsigt, smukt indrettede opholdsområder og flot møblerede luksus værelser, smagfuldt og individuelt indrettede. Du kan bo på værelse eller i store bjælkehytter med stue, flere soveværelser og naturligvis eget bad og toilet. Alle har de udsigt til den store kløft hvor vandfaldet og floden bruser ned igennem. Ialt er der 7 værelser og 5 bjælkehytter.

Der er gjort alt for at sikre gæsternes komfort, fra lækkert sengelinned og store luksuriøse badeværelser til gulvvarme og satellit-tv. Andre funktioner omfatter opvarmede håndklædetørre, te- og kaffefaciliteter, et barkøleskab på forespørgsel, digitale pengeskabe, hårtørrere og hyggelige badekåber. Der er flot swimmingpool samt bar og lounge område ligeledes med udsigt til den store kløft. Der er åben pejs i loungen og spisestuen. Som prikken over i'et kan du sidde i jacuzzi med udsigt over den store kløft.

Din dag på The Fernery Lodge

Uanset om du er en energisk morgen jogger, fuglekigger, mountain biker eller blot ønsker at slappe af omkring poolen er der noget for enhver smag på Fernery. Du kan også bruge hotellets spa, få dejlig massage eller f.eks. aromaterapi massage. Ydermere ligger Fernery godt for udflugter til f.eks. den store hængebro ved Storms River Mouth og byen Storms River med et væld af tilbud om aktiviteter. Fernery Lodge var oprindeligt en stor landbrugsejendom, idag er det meste udlagt til skovbrug.

 

Bæredygtighed

Vi har pt. ingen meldinger på Fernery Lodge tiltag til at mindske deres aftryk på naturen.

 

Personligt minde

Vejen til lodgen gennem dels landbrug og skovbrugs område var en sjov oplevelse. Vi tænkte om det her nu også var den rigtige vej. Vi skulle igennem et par led som skulle åbnes og lukkes over en lille jernbane overskæring og så pludselig kunne vi se Fernery Lodge helt ude på kanten af den store kløft. Vi boede i en af de store bjælkehytter med flere soverum samt 2 badeværelser samt privat swimmingpool. Det var ren luksus. Man går på store træbroer i mellem bjælkehytterne. Området her minder om en lille jungle grundet de mange eksotiske bregner der vokser her. Disen fra havet og bjergene giver et specielt miljø for planterne her. Efter check in i vores bjælkehus gik vi op på lodgen og ud på den træterrassen ved restauranten. Wauu - sikke en udsigt så højt oppe fra og ned i den dybe kløft.

Se video om Fernery Lodge

 

 

– Fuldstændig unik beliggenhed

 

– Højt niveau af indkvartering og mad

 

– Luksuriøse værelser og gæstehytter lavet i store bjælker

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Fernery Lodge

Garden Route – Sydafrikas naturskønne have

 

Voksen fra 18.400 kr.

 

15 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder