Kenya safari og badeferie i Mombasa - Afrikas Horisonter

Safari og badeferie i Mombasa

 

8 dage

 

Fra 7.900 kr. u/fly

Safari og badeferie i Mombasa

Her får du en skøn kombination af både safari og badeferie i Mombasa på sandhvide strande. Turen starter med at køre til den store Tsavo East National Park som rummer alle savannes vilde dyr, The Big five og ikke mindst historien om de store løver som i sin tid dræbte flere arbejdere da jernbanen ud til Mombasa blev bygget. Og netop i Mombasa slutter eventyret på de eksotiske og kridhvide sandstrande.

Pris pr. person i delt dobbelt værelse 2018

Periode
v. 2 Personer
v. 4 Personer
v. 6 Personer
02 Jan-01 Apr
7.900 kr.
7.500 kr.
7.100 kr.
02 Apr-30 Jun
7.500 kr.
6.900 kr.
6.500 kr.
01 Jul-01 Oct
8.500 kr.
8.100 kr.
7.800 kr.
02 Oct-20 Dec
7.900 kr.
7.500 kr.
7.100 kr.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse og aflevering i Mombasa lufthavn
 • 4 dage safari i Tsavo National Park
 • 6 dage badeophold på det eksotiske strand resort Pinewood Village
 • Afrikas horisonters private engelske talende chaufførguide
 • Alle ophold og overnatninger på Kenyas dejlige lodger
 • Helpension under safarien
 • Alle transporter til og fra områder, parker og overnatnings steder
 • Alle game drives (safari i bilerne) i Nationalparkerne
 • Safari tour van med pop-up tag for udkik til dyr
 • Garanti for vindusplads
 • 24 timers radio service
 • Brændstof og alle afgifter
 • Alle park entreer
 • Alle vej afgifter
 • Rejsegarantifond

 Prisen inkluderer ikke

 • Flyforbindelse, København - Mombasa
 • Visa, vacciner og rejseforsikrin
 • Drikkepenge

 

Tur info

Turen er en individuel tur med jeres eget sluttede selskab i eget privat safari køretøj. Under hele rejsen har I ligeledes jeres egen privat chauffør som taler flydende engelsk og kender alle dyr og safariparker.

Drikkepenge

De lokale Chauffør/guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får USD 25 pr dag. til deling blandt passagererne.

Overnatningssteder

Tsavo sentrim safari camp

Sentrim safari camp i det østlige Tsavo er en rigtig hyggelig safari camp med store canvas telte. Den ligger godt for safari når du kommer fra Mombasa.

Der er god restaurant, bar swimming pool og i Tsavo er der masser af elefanter samt nogle af Kenyas største bøffel flokke.

Mombasa Beach resort

Værd at vide når du tager på safari og badeferie i Kenya

Fysiske krav

Der er ingen krav til noget specielt vandre niveau. Vandringerne er let vandring og kræver blot at du kan gå et par timers alm. gang i almindeligt terræn som til tider kan være lettere kuperet. Det kan sammelignes med at gå en tur i skoven og på små stier i dansk natur.

Afrejsebrev

4 uger før afrejsen sender vi et afrejsebrev med nærmere oplysninger samt data og tlf. numre på jeres kontakt personer. Ligeledes vil der være yderligere oplysninger omkring nedenstående.

Visum til Kenya

Der kræves visum for indrejse i Kenya. Se under visa og vacciner på Kenya forsiden eller klik her.

Evt. visum til Zanzibar (Tanzania)
Visum til Zanzibar kan købes ved ankomsten til Zanzibar, beregn 25 USD, eller hos Tanzanias konsulat i Danmark http://www.tanzania-consulate.dk

Modtagelse i Nairobi lufthavn

I ankomsthallen mødes I af Afrikas Horisonters kontakt person – jeres egen private chauffør guide. Han står med et skilt hvor på det navn som rejsen er bestilt i, står på med store bogstaver. Som regel er der mange modtagelser så I vil se flere skilte ud over det, med jeres eget navn på. Jeres chauffør guide tager sig af det videre forløb og bringer jer hen til jeres første overnatnings sted eller hvis I lander om morgenen, starter jeres safari eventyr her.

Bagage

Sørg altid for, at de vigtigste ting er pakket i håndbagagen f.eks. medicin, oplader til kamera osv. – ting som ikke umiddelbart kan genindkøbes i Nairobi. Rejs i dine vandre sko/støvler. Medbring let bagage – max. 20 kg + håndbagage.

Kopier

Et godt tip er at scanne pas og sammen med kopi af billetterne gemme det på USB nøgle og/eller på en mail. Så kan man hurtigt fremskaffe alle vigtige detaljer omkring ens rejsedokumenter, når man er langt hjemmefra!

Mobiltelefon

Mobiltelefon har normalt god dækning i det meste af Kenya og på Zanzibar. Undersøg evt. roaming aftale med jeres mobilselskab, så I ringer/sms´er efter billigste tarif.

Vacciner

Vi anbefaler at følge de interantionale retnings linier for vaccinationer når man rejser til eksotiske rejsemål. Se under visa og vacciner på Kenya forsiden eller klik her.

Kenyas veje og jeres safari køretøj

Vejene kan flere steder være i dårlig stand så forholdsvis korte afstande kan tage lang tid at forcere. Regn og uvejr gør vejene endnu værre og man må forvente bump og rystelser undervejs. Så vejene er hårde ved bilerne hvilket gør, at selv forholdsvis nye biler kan virke brugte.

Mad

På lodgerne kan fås alt hvad hjertet kan begære af lækre retter. Som oftest er der store buffeter og ønskes noget specielt så spørg efter det. Kenyanerne er meget venlige og vandt til turister og kan som oftest altid finde ud af noget, hvis man har specielle ønsker.

For yderligere spørgsmål er du naturligvis altid meget velkomne til at kontakte os. Vi er parat til at betjene jer.