Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Delight Swakopmund

The Delight Swakopmund

Swakopmund

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

The Delight ligger centralt i Swakopmund, som er en kystby, der er svær at komme uden om på en Namibia rundrejse. Swakopmund er kendt for sin unikke arkitektur og rige historie. Her er masser af aktiviteter som f.eks. sandboarding på de nærliggende klitter, katamaran-ture til sælkolonier, oplevelsen af hvaler og andet dyreliv, samt ørkenture, lokalt dyreliv og imponerende solnedgange over Atlanterhavet.

 

Beliggenheden

Ligger i Swakopmund, og der er ca. 360 km. til Windhoek, hvilket tager ca. 4 timer. Ellers er der ca. 350 km. til Sesriem, hvilket tager ca. 4 timer og 30 min. og ca. 350 km. til Daramaland, hvilket ligeledes tager omkring 4 timer og 30 min.

 

The Delight Swakopmund

Moderne Boutique hotel med 54 værelser, hvoraf 10 af værelserne er familieværelser. Hvert værelse har sit eget design og er udstyret med badeværelse, aircondition, satellit-tv, wifi, te- og kaffefaciliteter, minibar og en lille balkon ude foran værelset.

Der findes en restaurant, der blot har en lille menu om aftenen samt en bar. Hotellet ligger godt i centrum af byen med de forskellige cafeer og restauranter inden for rækkevidde, samt en kort gåtur fra Swakopmunds populære strandområde, 'Molen'.

 

Din dag på The Delight Swakopmund

Nyd jeres morgenmad, hvorefter I bliver hentet og kørt til Walvis Bay for en sæl- og delfinbådtur.

 

 

Først sejler I ud til østersfarmene og besøger et skibsvrag hvor der også er mulighed for at spotte flamingoer. Herefter sejler I mod det 100 kvadratkilometer store laguneområde, Pelican Point. Dette område er hjemsted for en stor koloni af Kap-pelssæler. I leder også efter delfiner, pelikaner, hvaler, klumpfisk, alt imens mågerne flyver og svømmer ved siden af båden. Turen afsluttes med en let frokost med østers og bobler. Herefter går turen tilbage til havnen, og I er en stor oplevelse rigere. I er tilbage på hotellet ved 12:30 tiden, og I har så eftermiddagen til at slappe af i,inden I skal have en dejlig middag på enten hotellet eller en af de dejlige restauranter i byen.

 

Bæredygtighed

Hotellet er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget ud fra bæredygtige principper og har gråt vandgenbrug og regnvandsopsamling. Den har Eco Awards Namibias højeste rating.

 

Personligt minde

Morgenmadsbuffeten var virkelig dejlig, og ellers var den helt store oplevelse katamaranturen ved Walvis bay i selskab med sæler, pelikaner, klumpfisk og delfiner, wow.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Delight Swakopmund

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder