Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Namib Desert Lodge

Namib Desert Lodge

Namib ørkenen

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Namib Desert Lodge ligger ved foden af gamle, forstenende klitter og komplementerer det imponerende røde sandhav.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger lidt over 260 km. sydvest fra Windhoek, hvilket er lidt under 4 timers kørsel. Ligger ca. 60 km. fra Sesriem og indgangen til Sossusvlei.

 

Lodgen

Namib Desert Lodge ligger utroligt smukt og har sin helt egen, særlige karakter. Det føles både hjemligt og eventyrligt. Her er 66 værelser, hvoraf 4 er familieværelser. Her er 2 swimmingpools, og hvis I er heldige, så kan I se gemsbokke komme til vandhullet for at drikke. Her er også en hyggelig restaurant.

 

Din dag på Namib Desert Lodge

En køretur ved solnedgang eller tidlig morgen gennem de røde klitter for at udforske dette naturskønne sted er en betagende oplevelse.

 

 

En guidet halvdagstur til Sossusvlei er et must, og I kan opleve Namibørkenen til fods på egen hånd omkring Lodgen (I får udleveret et kort). Efter aftensmaden kan I overveje en kortere, guidet vandretur for at se ørkendyr (skorpioner) om natten.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana som er meget bæredygtige og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget udfra bæredygtige principper og har gråt vandgenbrug og regnvandsopsamling. Den har fået Eco Awards Namibias højeste rating.

 

Personligt minde

Et virkeligt smukt område at køre rundt i, og så slappede jeg af omkring poolen.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Namib Desert Lodge

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder