Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Baobab Beach Resort

All Inclusive resort - standard plus

Baobab Beach Resort

Diani Beach i Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Baobab Beach Resort er et 4 stjernet flot Beach Resort på Diani Beach og meget velegnet til familier. Der er All-Inclusive på resortet, et godt udvalg i buffeterne og lokal drikkevarer inkluderet i jeres ophold.

 

Om Baobab Beach Resort

Baobab Beach Resort har 323 værelser og er et stort resort med opholdsområder for enhver smag.  Som familie har I mulighed for at bo i stort familie værelse eller sammenhængende værelser med dør mellem værelserne. Der er følgende 4 værelses kategorier:

 

Standard Double Room Garden View, Superior Room, Deluxe Room og Junior Suite Ocean Room.

 

Der er 4 restauranter  og 3 swimmingpools. Børnene er glade for All Inclusive buffeten. Resortet er både stort og hyggeligt med mange opholds og lounge områder. Der er også en dejlig græsplæne mellem de eksotiske palmer, hvor I kan nyde freden på jeres solsenge. Der er en stor flot strand foran jeres resort lige ud til det Indiske Ocean.

 

Beliggenhed

Resortet ligger syd for Mombasa på Diani Beach. Der er 47 km eller ca. 1,5 times kørsel inkl. færgeoverfart fra Mombasa international Airport eller 10 min kørsel fra den lille indenrigs lufthavn Ukunda.

 

 

Din dag på Baobab Beach Resort

Her er meldt total afslapning. I kan nyde dagene med at bade og pjaske i poolen, gå ture langs den smukke strand og løbe ud i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne på den store græsplæne eller smut ind på et andet beach resort længere nede af stranden for en is eller en kop kaffe.

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture, besøg i Mombasas gamle bydel osv. Det er blot at vælge, eller lade være og slappe af og nyde jeres Beach Resort.

 

På resortet er aftenerne skønne. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt gør at stemningen er helt utrolig.

 

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering og målere på vandforbrug, har vi ikke nogen meldinger omkring tiltag for at gøre resortet endnu mere bæredygtigt.

 

Passende antal overnatninger 4 - 7 nætter.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Swahili Beach and Spa

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya safari og badeferie Papillon Lagoon

 

Voksen fra 17.700 kr.

Barn fra 14.500 kr.

 

11 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder