Sydafrikas nationalparker - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Sydafrikas National Parker

Timbavati Private Nature Reserve

 

 

Beliggende i Mpumalanga-provinsen, nord for Sabi Sands Private Game Reserve, deler Timbavati Private Nature Reserve grænse med den verdensberømte Kruger National Park. Der er intet hegn mellem de to parker så dyrene kan frit bevæge sig rundt. Timbavati er på 60 000 hektar og er bedst kendt for sine to meget sjældne hvide løver, der blev opdaget her i 1970’erne. Navnet ‘Timbavati’ refererer til disse to unikke skabninger, det betyder ‘det sted, hvor noget helligt kom ned på jorden fra himlen”. Parken har over 40 arter af pattedyr, 360 fuglearter og de berømte Big Five.

Vi Anbefaler

Tsitsikamma National Park

 

 

Beliggende langs Sydafrikas smukke kyst ligger Tsitsikamma National Park kendt for sin gamle skov, uberørt kyst og storslåede floder. Tsitsikamma National Park ligger inden for Garden Route National Park og omfatter et fredet havområde der strækker sig fem kilometer ud i havet.
Det er hjemsted for mangfoldig fauna og flora.  Her er gode vandremuligheder og en masse andre aktiviteter såsom, cykling, svømning, svævebaneture, kajak ture, snorkling, dykning, og sejlads.

Vi Anbefaler

Kruger National Park

 

 

Kruger national Park eller Greater Kruger National Park…….

Kruger National Park er en af verdens mest kendte og ligger i det nordøstlige Sydafrika med grænse op til Zimbabwe mod nord og Mozambique mod øst. Hele parken dækker et område på størrelse med Jylland og er Sydafrikas stolthed.
Parken har et enestående dyre- og fugleliv, der gør naturreservatet til et af de mest berømte reservater for safari. Vandet i de mange floder i parken skaber grobunden for alt dyrelivet i Kruger National Park og du ser alle de fascinerende dyr i deres naturlige omgivelser.
Reservatet er af Afrikas største og man oplever en fantastisk mangfoldighed – fra skiftende omgivelser og økosystemer til et imponerende udvalg af dyr, planteliv og fugleliv. Parken er hjemsted for over 130 pattedyr og over 500 fuglearter.
Kruger er nu del af Great Limpopo Transfrontier Park – en fredspark, der forbinder Kruger National Park med parker i Zimbabwe og Mozambique, og man fjerner hegnet for at dyrene får mulighed for frit at bevæge sig.

Vi Anbefaler

TILBAGE TIL SYDAFRIKA REJSER