Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Sydafrikas safariområder

Krüger National Park og Greater Krüger

 

 

Greater Kruger National Park dækker et område på størrelse med  2/3 af Jyllands areal og er Sydafrikas stolthed.

 

Der er et enestående dyre- og fugleliv og det er de mange floder som skaber grobunden for alt dyrelivet i Greater Kruger National Park. Tilsammen er Reservaterne blandt Afrikas største og I oplever en fantastisk mangfoldighed – fra skiftende omgivelser og økosystemer til et imponerende udvalg af dyr, planteliv og fugleliv.

 

Parkerne er hjemsted for over 130 pattedyr og over 500 fuglearter.
Kruger er nu del af Great Limpopo Transfrontier Park – en fredspark, der forbinder Kruger National Park med parker i Zimbabwe og Mozambique, og man fjerner hegnet for at dyrene får mulighed for frit at bevæge sig.

 

 

Læs mere og se fotos

Vi Anbefaler

Timbavati Private Nature Reserve

 

 

Beliggende i Mpumalanga-provinsen, nord for Sabi Sands Private Game Reserve, deler Timbavati Private Nature Reserve grænse med den verdensberømte Kruger National Park. Der er intet hegn mellem de to parker så dyrene kan frit bevæge sig rundt. Timbavati er på 60 000 hektar og er bedst kendt for sine to meget sjældne hvide løver, der blev opdaget her i 1970’erne. Navnet ‘Timbavati’ refererer til disse to unikke skabninger, det betyder ‘det sted, hvor noget helligt kom ned på jorden fra himlen”. Parken har over 40 arter af pattedyr, 360 fuglearter og de berømte Big Five.

Vi Anbefaler

Tsitsikamma National Park

 

 

Beliggende langs Sydafrikas smukke kyst ligger Tsitsikamma National Park kendt for sin gamle skov, uberørt kyst og storslåede floder. Tsitsikamma National Park ligger inden for Garden Route National Park og omfatter et fredet havområde der strækker sig fem kilometer ud i havet.
Det er hjemsted for mangfoldig fauna og flora.  Her er gode vandremuligheder og en masse andre aktiviteter såsom, cykling, svømning, svævebaneture, kajak ture, snorkling, dykning, og sejlads.

Vi Anbefaler

TIL SYDAFRIKA REJSER