Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Blyde Wildlife Estate

Blyde Wildlife Estate

Ved Hoedspruit og Krüger National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Blyde Wildlife Estate er for kendere og de heldige. Alle elsker Blyde efter at have været der pga. en skøn stemning. Der er ordnede forhold, jeres værter og stuepige sørger for at tingene fungerer og der kommer dagligt dyr ved jeres villa. Hertil har Estaten den hyggelige restaurant, Blue Mountain, tilknyttet.

 

Beliggenhed

1 til 1½ time fra Krüger National Park. Nærmeste lufthavn er Hoedspruit East Gate Airport som ligger 35 km, 1 times kørsel væk. Fra Johannesburg International Airport er der 470 km eller ca. 6 timers kørsel inklusiv et frokost stop.

 

Estaten

I indlogeres i jeres egen private villa med swimmingpool og udsigt til Drankensbjergene. Hver villa har aircondition, en stor opholdsstue, 2 - 3 store soveværelser med eget bad og toilet, et fuldt moderne køkken med køleskab, fryser, komfur og alle de ting, som hører sig et moderne køkken til.  En villa har ligeledes møbleret terrasse med stole, bord, solsenge og madrasser samt et grillområde, i Sydafrika kaldet en Boma.

 

Det er ren luksus med alle bekvemmeligheder, hvor den daglige oprydning og rengøring klares af den tilhørende stuepige. Alle villaer er forsynet med sengetøj, tæpper og håndklæder, og der er vaskemaskine til rådighed. Til Estaten hører også et privat fitnesscenter og en tennisbane.

Og sidst, men ikke mindst, den hyggelig restaurant Blue Mountain - såfremt man ikke har lyst til selv at lave mad.

 

Blyde Wildlife Estate er et lukket område, hvor der er meget fredeligt og kun må køres langsomt. Inde på området er der giraffer, zebraer, vortesvin, impalaer, gnuer og Nyala antiloper. Ligeledes lever der små Mongoose familier og det sjældne jordsvin er set om natten.

Din dag på Blyde Wildlife Estate

Din dag er både eksklusiv og hyggelig. Det er som om alle kender hinanden på Blyde. Værterne Susan og George kan altid kontaktes og håndtere det hele til UG.

 

Udflugter fra Blyde

Udflugts mulighederne fra Blyde er utallige. Kør til Blyde River Canyon, Blyde River Dam, Panorama ruten, besøg Krüger National Park, eller flodhesten Jessica eller måske et af Moholoholos mange projekter med dyre og naturbevaring, gepard centeret Hoedspruit Endangered species Center. Eller et af de mange andre små private Game reserves omkring Blyde f.eks. Tshukudu Private Game Reserve, Leadwood Big Game Estate, Kapama Game Reserve og Khaya Ndlovu Game Reserve hvor I på sidst nævnte kan få en aftensafari i åben 4x4 køretøj og en efterfølgende middag, blot en halv times kørsel fra Blyde. Se Gallery | Khaya Ndlovu Reserve

 

For indkøb og restauranter ligger Hoedspruit kun 16 km fra Blyde. Hoedspruit er både en sikker og en meget hyggelige by. Der er 3 store indkøbscentre, Spar supermarked, områder med banker, benzin stationer, tøj og skobutikker m.v. Især centeret Kamogelo er fint med små cafeer og hyggelige spisesteder. Se Kamogelo Centre – Your local shopping experience

 

Personligt minde

Det er svært fordi der er så mange. Alene stemningen i det store hus, roen om morgenen med udsigten til Drakensberg bjergene da en ballon kom lydløst forbi står printet ind. Og de mange giraffer og zebraer og gnuer som kommer meget tæt på og ofte går igennem din have er også en helt speciel oplevelse. Vi har haft giraffer hver dag som spiste af træer og buske tæt på vores swimmingpool, gnuer tidlig morgen i haven ved vores Boma samt vortesvin og impalaer. Også restauranten Blue Mountain giver dejlige minder med en vidunderlig stemning og fantastisk mad af høj kvalitet samt skønne vine.

Blyde