Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Twyfelfontein Country Lodge

Twyfelfontein Country Lodge

Damaraland

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Twyfelfontein Country Lodge ligger i Damaraland og kun 4 km fra Twyfelfontein, som er et historisk UNESCO Verdensarvssted i Namibia, der er berømt for sine stenaldergraveringer.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger lidt under 500 km. nordvest fra Windhoek, en køretur på ca. 6 timers. Ellers er der ca. 350 km. til Swakopmund, det tager lidt under  4 timer og 30 min. Der er ca. 300 km. til Etosha Nationalpark, og det tager ca. 3 timer og 30 min.

 

Twyfelfontein Country Lodge

Lodgen ligger ved foden af imponerende røde sandstensbjerge og byder på panoramaudsigt over landskabet. Lodgen tilbyder 57 smukt indrettede værelser fordelt på 2 forskellige kategorier (standardværelser og 1 suite). Designet er inspireret af farver og former i det lokale landskab, og på den måde smelter lodgen sammen med omgivelserne. Hvert værelse har myggenet omkring sengen samt  aircondition og badeværelse. Uden for har hvert værelse en lille veranda med et par stole til afslapning. Halvdelen af værelserne har udsigt over ørkenen, og den anden halvdel har udsigt til de røde sandstensbjerge.

 

 

Spotlights oplyser bjergene om natten og skaber en hyggelig lodge stemning. Lodgen har en bar, en restaurant og en pool med udsigt. Her er sammenhængende værelser, som passer godt til familier.

 

Din dag på Lodgen

Efter jeres buffet morgenmad er det tid til at opleve stenalderkunsten ved Twfelfontein, som er den store attraktion, men Burnt Mountain, den forstenede skov og orgelpiberne er også gode oplevelser. I er tilbage omkring frokost. Om eftermiddagen er en køretur langs floderne (Huab og Aba) en mulighed for at søge efter ørkentilpassede elefanter. Denne aktivitet finder kun sted om eftermiddagen og afgår omkring kl. 16.00.

 

Bæredygtighed

Lodgen er i partnerskab med det lokale Uibasen Conservancy, så hver gæst betaler til lokale samfundsprojekter. Dette sikrer, at det lokale samfund drager fordel af turismen til området og har bevidsthed om og værdsættelse af deres omgivende miljø. Lodgen er også bygget med tilgang til bæredygtighed og bevarelse af landskabets skønhed.

Billeder

Rejse hvor du bor på Twyfelfontein Country Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder