Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Weinberg

The Weinberg

Windhoek

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Windhoek er ikke en storby, der har det helt vilde at tilbyde, men det er svært at komme helt uden om Windhoek, da det er her, man lander og flyver hjem fra. Så det kan varmt anbefales at tage en overnatning for at komme sig, inden jeres Namibia-eventyr begynder.

 

Beliggenheden

Ligger i Windhoek, og der er ca. 40 km. til den internationale lufthavn, en køretur på ca. 30 min.

 

The Weinberg

The Weinberg er et hyggeligt, mindre hotel i hjertet af Namibias hovedstad, Windhoek. Hotellets arkitektur er en blanding af gammelt og nyt, hvor det traditionelle møder det moderne design, hvilket giver en god atmosfære. Her er 29 værelser fordelt på forskellige kategorier hvoraf 7 af dem er familieværelser. Her er en bar, en have, fittness og restaurant, der serverer kulinariske specialiteter fra hele verden. Hotellets gårdhave deler indgang med fiskerestauranten Cape Town Fish Market, og inden for 2 minutters gang ligger bøf restauranten Butcher Block.

 

 

Hotellets Soulstice Day-Spa er et ideelt sted at slappe af og forkæle sig selv med forskellige behandlinger.

 

Din dag på The Weinberg

Tilbring dagen med at udforske Windhoek. Besøg Christ Church (Christuskirche), Nationalmuseet og Alte Feste. Når dagen går på hæld, er der intet som at nyde en betagende solnedgang med panoramaudsigt over den omkringliggende dal fra hotellets ”rooftop” vinbar.

 

Bæredygtighed

Hotellet er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfundet og beskytte miljøet i Namibia.

 

Personligt minde

Store moderne værelser, og en hyggelig rooftop bar med udsigt over området. Morgenmaden var fremragende.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Weinberg

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder