Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Okapuka Safari Lodge

Okapuka Safari Lodge

Windhoek området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Nyd roen fra verandaen, mens du ser en række vortesvin passere forbi, ledsaget af antiloper, der fredeligt græsser side om side. Okapuka Safari Lodge er et godt valg for dem, der gerne vil bo i naturen og opleve dyreliv, inden rejsen går nordpå mod Etosha nationalpark eller hjem til Danmark fra jeres Namibia eventyr.

 

Beliggenheden

Okapuka Safari Lodge ligger kun 30 min. kørsel fra hovedstaden Windhoek og ca. 1 times kørsel for den internationale lufthavn.

 

Okapuka Safari Lodge

Det er en hyggelig lodge, som har 21 værelser, hvoraf 4 af værelserne er sammenhængende. Der tilbydes også 1 suite, hvor der er plads til 4 personer.  Her er restaurant, bar og 2 swimmingpools. Lodgen ligger i et privat område på 7.300 hektar med mange antilopearter, giraffer, strudse, vildsvin og det hvide næsehorn.

Din dag på Okapuka Safari Lodge

Hvis du er ankommet med fly tidligere på dagen eller skal flyve hjem i morgen, så tag enten på en solnedgangstur og nyd en forfriskende drink i naturens skønhed. Eller tag på en eftermiddagssafari i området, inden I skal nyde en dejlig middag på terrassen. Velkommen til Namibia.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana, som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Okapuka Safari Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder