Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Namib Dune Star Camp

Namib Dune Star Camp

Namib ørkenen

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Namib Dune Star Camp ligger på toppen af nogle sandklitter, og byder på en betagende udsigt over Namib-ørkenens spektakulære landskab. Dette er bedst beskrevet som en eventyrcamp også kaldet ”sleep-out”, hvor du kan opleve spændingen ved at være midt i ørkenen og sove under åben himmel.

 

Beliggenheden

Ligger lidt under 260 km. sydvest fra Windhoek, så der er lidt over 3 timer og 30 min. kørsel. Ligger ca. 60 km. fra Sesriem og indgangen til Sossusvlei.

 

Campen

Namib Dune Star Camp er en Eco-camp med kun 9 hytter, som er bygget på sandklitterne. Hver hytte har eget badeværelse, et stort soveværelse og en privat terrasse med en storslået udsigt over ørkenen. Dobbeltsengene kan trilles ud på terrassen, så der soves under åben stjernehimmel. Her er også en bar og en restaurant.

 

Din dag på Namib Dune Star Camp

Tag på en guidet solopgangsvandring eller nyd stilheden, farverne og ørkenen. Når det bliver eftermiddag, så tag til fællesterrassen og nyd en drink med den vildeste udsigt over landskabet.

 

 

Når solen er ved at gå ned, så skifter landskabet farve med gyldne nuancer, wow. Efter middagen så gå tilbage til jeres hytte og rul sengen ud på terrassen og oplev en nat i det fri med en stjernehimmel, du ikke har oplevet før.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af Gondwana som er meget bæredygtige og som igennem deres fund (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Namib Dune Star Camp er en Eco camp, hvor der er blevet taget omhyggeligt hensyn til design og konstruktion for at sikre, at det efterlader et minimalt aftryk på miljøet. Solpaneler på hytterne leverer varmt vand og lys, og vand pumpes op fra en nærliggende borebrønd. Campen har Eco Awards Namibia højeste rating.

 

Personligt minde

Jeg var på en sight inspection og blev overvældet af den fantastiske  udsigt.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Namib Dune Star Camp

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder