Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kalahari Anib Lodge

Kalahari Anib Lodge

Kalahari ørkenen

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Det optimale tidspunkt at opleve Kalahari's farver, er når eftermiddagssolen lyser sandet op, så det nærmest ligner gløder. Gå ikke glip af denne denne magiske Kalari-tid på dagen.

 

Beliggenheden

Kalahari Anib Lodge ligger på en stor gård cirka 30 km uden for den lille by Mariental. På kanten af Kalahari ørkenen. Her er ca. 300 km. til Windhoek, og transporten tager ca. 3 timer. Her er også en lille landingsbane.

 

Kalahari Anib Lodge

Lodgen har 62 værelser med private verandaer, dem der er placeret omkring gårdspladsen bruges tit for gruppeture. Så for jer, der rejser som familie, vil jeg anbefale de værelser, der ligger lidt væk fra gårdspladsen, og som har udsigt over savannelandskabet. Hvert værelse har en dobbelt- eller to enkeltsenge, enkel møblering med en suite-badeværelser. Her er også familieværelser.

Her er en bar og restaurant, og udenfor er der 2 swimmingpools samt en lille græsplæne med masser af blomster. Det er et dejligt sted at slappe af mellem udflugterne.

Din dag på Kalahari Anib Lodge

Lej en el-cykel efter morgenmaden og udforsk området. Slap af omkring poolen og efter frokost kan I tage på en naturtur ud i Kalahari området og nyde en solnedgang fra en rød Kalahari-klit. Her er også vandreture mm.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevarelse, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevarelse. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia.

Lodgen er bygget udfra bæredygtige principper. Den har solpaneler, solvarmesystem, gråt vand genbrug og regnvands opsamling. Den er rated næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Solnedgangsturen, hvor jeg så den første Gemsbok på rejsen, samt en smuk rødgul solnedgang, hvor solen langsomt gik ned i det røde ørkensand.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Kalahari Anib Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder