Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Etosha Safari Lodge

Etosha Safari Lodge

Etosha National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Etosha Safari Lodge har en smuk udsigt samt en stor terrasse og store spiseområder med dejlig safaristemning. Alle hytter har private verandaer. Dette er et perfekt valg for dem, der vil opleve Etoshas dyreliv og magi.

 

Beliggenheden

Etosha Safari Lodge ligger cirka 10 kilometer fra Etoshas Andersson Gate. Lodgen ligger lidt over 400 km. nordvest fra Windhoek, som er lidt over 4 timers kørsel. Damaraland ligger ca. 2 timers kørsel væk.

 

Etosha Safari Lodge

Lodgen har 65 hytter, hvoraf 5 er familie-hytter, hytterne har en fantastisk udsigt til Etosha National Park i det fjerne. Hytterne er enkelt indrettede, men har en dejlig safaristemning og de har alle  egne terrasser. Lodgen har en bar og en restaurant samt 3 swimmingpools. Lounge- og terrasseområdet har en smuk udsigt over området med udsigt til vandhul.

 

Din dag på Etosha Safari Lodge

Udforsk nationalparken og dens fantastiske dyreliv i åbne safarikøretøjer. I kan enten køre på morgen-, eftermiddags- eller heldags-safarier i Etosha nationalpark.

 

 

I kan også tage på mindre naturvandringer i området for at lære mere om planter, fugle og andet dyreliv. Varighed 1-2 timer som er enten om morgenen eller om eftermiddagen.

 

Bæredygtighed

Lodgen er ejet af Gondwana som er meget bæredygtige, og som gennem deres fond (Gondwana Care Trust) er en velgørende organisation i Namibia, der støtter sociale og miljømæssige initiativer. De arbejder inden for områder som naturbevaring, uddannelse, samfundsudvikling, miljømæssig bæredygtighed og kulturel bevaring. Stiftelsen spiller en vigtig rolle i at styrke samfund og beskytte miljøet i Namibia. Lodgen er bygget udfra bæredygtige principper og har gråt vand genbrug og regnvandsopsamling. Den er rated næsthøjest af Eco Awards Namibia.

 

Personligt minde

Fantastisk udsigt og en dejlig lodge-oplevelse. Safarien i Etosha var en stor oplevelse, hvor jeg så næsehorn, som ellers er svære at få at se i nationalparken.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Etosha Safari Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder