Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge

Mount Kenya National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Serena Mountain Lodge er en helt speciel trætop-lodge, som fuldstændig vil vinde dit hjerte.

 

Beliggenhed

Serena Mountain Lodge ligger i 2200 meters højde på skråningerne i Mount Kenyas bjergregnskove. Der er direkte udsigt til Mount Kenya samt et vandhul og saltslik, der tiltrækker mange dyr. Grundet højden bliver det koldt om natten, helt ned til 5-6 grader, og man indånder og mærker den meget rene og kølige bjergluft fra sin altan ude foran værelset. Fra Nairobi er der 165 km eller ca. 3,5 times kørsel.

 

Om Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge er på ingen måde ny. Men der et eller andet helt specielt over denne lodge og dens kæmpestore trækonstruktion. Der er 41 små, men hyggelige værelser, alle med eget bad/toilet og altan med udsigt til Mount Kenya og junglen. Man spiser ganske udmærket, og når aftensmaden er ved at være slut, kan man vælge, om man vil vækkes, når der kommer dyr. F.eks. kan I vælge at blive vækket, såfremt der kommer en leopard til vandhullet for at drikke.

 

Bæredygtighed

Serena Mountain Lodge har affaldssortering, men herudover har vi p.t. ikke andre informationer om stedets bæredygtighed.

Din dag på Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge er det perfekte stop for 1 overnatning på vej videre mod nord til f.eks. Samburu National Reserve. Det som har gjort Serena Mountain Lodge så kendt, er muligheden for at se vilde dyr ret tæt på.

 

Hver dag kommer der elefanter, antiloper og bøfler ud inde fra junglen og hen til vandhul og saltslik for at drikke og slikke salt. Der er også mange aber på stedet, som holder til på taget og altanerne, så man skal have et øje på hver finger. Fra Serena Mountain Lodge er der mulighed for en let vandresafari på 2-3 timer i skoven med en bevæbnet ranger og en guide. På vandresafarien er I på niveau med naturen og får spændende information om skovens dyr, fugle, insekter, buske og planter med medicinsk virkning.

 

Efterhånden som mørket falder på, kommer træerne omkring Serena Mountain Lodge til live i en stor lydvæg, da skabninger på alle måder begynder deres natlige ritualer. Det er en nærmest magisk oplevelse.

 

Personligt minde

Vi havde en ret så fornøjelig vandring inde i junglen, som sluttede med, at vi blev samlet ved et lille sted, hvor fik kaffe og te. Vi blev så spurgt, om vi ville have brun og hvid mælk i vores kaffe/ te. Det kan man selv finde ud af hvad betyder, ved at tage på vandring i junglen. God fornøjelse!

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Serena Mountain Lodge

Bestig Mount Kenya

 

Voksen fra 20.500 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder