Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Papillon Lagoon Reef Beach Resort

 

All Inclusive standard resort

Papillon Lagoon Reef

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Papillon Lagoon Reef Beach Resort er et 3,5 stjernet stort og hyggeligt strandresort på Diani Beach velegnet til familier. Der er All Inclusive på resortet og et godt udvalg i buffeten.

 

Om Papillon Lagoon Reef

Papillon Lagoon Reef har 140 værelser og er et standard All Inclusive Beach Resort. Som familie har I mulighed for at bo i sammenhængende værelser med dør mellem værelserne eller i family room. Der er følgende 4 værelses kategorier:

 

Garden View Room, Family Room Garden View,  Double Room Beachfront og Beachfront Suite.

 

Børnene er glade for All Inclusive buffeten, der er en stor restaurant, hvor I frit kan vælge at sidde både inden- og udendørs samt en stor swimmingpool med børneområde og ligeledes en pool bar. Der er også en dejlig græsplæne mellem de eksotiske palmer, hvor I kan nyde freden på jeres solsenge. Der er en stor flot strand foran jeres resort lige ud til det Indiske Ocean.

 

Beliggenhed

Resortet ligger syd for Mombasa på Diani Beach. Der er 46 km eller ca. 1,5 times kørsel inkl. færgeoverfart fra Mombasa international Airport eller 10 min kørsel fra den lille indenrigs lufthavn Ukunda.

Din dag på Papillon Lagoon Reef

Her er meldt total afslapning. I kan nyde dagene med at bade og pjaske i poolen, gå ture langs den smukke strand og løbe ud i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne på den store græsplæne eller smut ind på et andet beach resort længere nede af stranden for en is eller en kop kaffe.

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture, besøg i Mombasas gamle bydel osv. Det er blot at vælge, eller lade være og slappe af og nyde jeres Beach Resort.

 

På resortet er aftenerne skønne. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt gør at stemningen er helt utrolig.

 

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering og målere på vandforbrug, har vi ikke nogen meldinger omkring tiltag for at gøre resortet endnu mere bæredygtigt.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Papillon Lagoon Reef

Kenya safari og badeferie på Diani Beach

 

Voksen fra 19.500 kr.

Barn fra 16.800 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder