Papillon Lagoon Reef - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Papillon Lagoon Reef Beach Resort

 

All Inclusive resort

Papillon Lagoon Reef

Diani Beach - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Papillon Lagoon Reef Beach Resort er et hyggeligt og lækkert strandresort på Diani Beach meget velegnet til familier. Der er All Inclusive på resortet og et godt udvalg i buffeten.

 

Om Papillon Lagoon Reef

På Papillon Lagoon Reef kan I bo på sammenhængende værelser, hvor der er en dør mellem værelserne. Børnene er glade for All Inclusive buffeten, som har noget for enhver smag. Der er en stor restaurant, hvor I frit kan vælge at sidde både inden- og udendørs samt en stor  swimmingpool med børneområde og ligeledes en pool bar. Der er også en dejlig græsplæne mellem de eksotiske palmer, hvor I kan nyde freden på jeres solsenge.

 

Beliggenhed

Resortet ligger på den flotteste del af Diani Beach, og er for dem der ønsker ro og fred ved en af Mombasa kystens smukkeste strande. Selve strandområdet foran jeres resort er lækkert med et stort bredt strandstykke og en sandbund, hvor det skråner langsomt nedad. Resortet ligger 1 times kørsel fra Mombasas internationale lufthavn.

Din dag på Papillon Lagoon Reef

Her er meldt total afslapning. I kan nyde dagene med at bade og pjaske i poolen, gå ture langs den smukke strand og løbe ud i det Indiske Ocean. Tag en kold drink i poolbaren, slap af i liggestolene under palmerne på den store græsplæne eller smut ind på et andet beach resort længere nede af stranden for en is eller en kop kaffe.

 

Der er også mulighed for udflugter med bl.a. dykning, solnedgangsture, delfinture, besøg i Mombasas gamle bydel osv. Det er blot at vælge, eller lade være og slappe af og nyde jeres Beach Resort.

 

På resortet er aftenerne skønne. Lysene, lyden af bølgerne fra havet og det eksotiske islæt gør at stemningen er helt utrolig.

 

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering og målere på vandforbrug, har vi ikke nogen meldinger omkring tiltag for at gøre resortet endnu mere bæredygtigt.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Papillon Lagoon Reef

Kenya safari og badeferie i Mombasa

 

Voksen fra 14.800 kr.

Barn fra 12.900 kr.

11 dage

 

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 19.000 kr.

Barn fra 14.800 kr.

 

11 dage

LÆS MERE

Kenya safari for 3 generationer

 

Voksen fra 16.200 kr.

Barn fra 13.700 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder