Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Mara Sopa Lodge

Mara Sopa Lodge

Masai Mara National Reserve - uden for parken

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Mara Sopa Lodge er en stor, god og ganske hyggelig, familievenlig lodge. Der er swimmingpool, flere opholdsområder samt terrasser, og maden serveres som buffet med et stort udvalg..

 

Beliggenhed

Lodgen ligger udenfor Masai Mara med ca. 20-25 minutters kørsel til gaten. Den ligger i Masai Maras østlige del på skråningerne i Oloolaimutia Hills med udsigt over landskabet. Der er ca. 5 timers kørsel eller 1 times flyvning til Nairobi.

 

Om Mara Sopa Lodge

Lodgen har 99 værelser ialt fordelt på 3 kategorier, hvoraf 4 er sammenhængende værelser, 1 bryllups suite og 12 almindelige suiter.

 

Mara Sopa Lodge er designet i traditionel Masai stil med runde hytter med store værelser, eget bad og toilet samt brede gangstier, der forbinder bar, restaurant og loungeområde. Mara Sopa Lodge har alle moderne faciliteter, swimmingpool, store buffeter i restaurationen, og der fodres tilmed hyæner om aftenen nede ved en af barerne.

 

Mara Sopa Lodge er meget familievenlig og egnet til ophold med børn. Maden er som oftest stor buffet med internationale retter og forskellige temaer.

Din dag på Mara Sopa Lodge

Der køres daglige klassiske safarier i safarikøretøjer, samt morgen- og eftermiddagssafari fra Mara Sopa Lodge. Grundet d belliggenheden skal I være opmærksomme på, at der går lidt tid med at komme frem og tilbage til gaten ind til parken, og det kan godt tage en smule af safarioplevesen. Der ses ikke dyr fra Mara Sopa LKodge, da der ligger mange andre lodges i området. Men er I indstillet på det, er Mara Sopa Lodge faktisk et godt valg især for familier med børn. Der arrangeres også ture ud fra denne lodge med naturvejleder, som fortæller om planter, fugle og økosystemet i området.

 

Bæredygtighed

Udover affaldssortering har vi på nuværende tidspunkt ingen information om graden af bæredygtighed på denne Mara Sopa Lodge.

 

Personlig oplevelse

Om aftenen gik vi ned i den bar, hvorfra der fodres hyæner. Herfra kunne vi med en drink i hånden, stå og se en af vagterne gå ud på et område, for at fodre hyænerne. Der kom næsten 10 hyæner, som under megen hylen og grinen tog for sig af retterne.

På vej tilbage til vores hytte hørte vi, ret tæt på, hyænerne ude i buskene. De var stadig i området. Men pludselig stod der også en vagt, som totalt overaskede os i mørket. Han var der med det samme for at passe på os.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Mara Sopa Lodge

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 20.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 29.000 kr.

Barn fra 26.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

De store savanner i Kenya

   

Voksen fra 23.000 kr.

Barn fra 21.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 25.800 kr.

Barn fra 23.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

Vandring og safari i Kenya

 

Voksen fra 20.500 kr.

 

9 dage

LÆS MERE

Mountainbike og vilde dyr

 

Voksen fra 19.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer