Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli National Park - Kenya

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Amboseli Sopa Lodge er en stor og velfungerende lodge bygget i Masai stil og afrikanske farver. Der er en imponerende lounge/hall, souvenirbutik samt flere opholdsområder, bålplads, swimmingpool, børnepool og en hyggelig bar. I restauranten serveres typisk store buffeter med mange forskellige retter.

 

Beliggenhed

Lodgen ligger ved foden af Kilimanjaro på det privat ejet masaiområde, Kimana Group Ranch og 20 km. svarende til 20 min. kørsel fra Amboseli National Park, Kimana Gaten. Afstanden til Nairobi er 220 km. svarende til 4 timers kørsel. Fra lodgen er der en smuk udsigt til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

 

Lodgen

Lodgen har 83 gæstehytter, som bl.a. inkluderer sammenhængende værelser. Alle værelser har eget bad og toilet, TV og privat veranda. Der er flere barer, hvoraf den ene ligger ved swimmingpoolen, mens en anden, Hemingways Bar, ligger på lodgens højeste punkt med udsyn over områdets landskab. Det er det perfekte sted at nyde en sundowner drink. Stedets ”Kibo Restaurant” - opkaldt efter Kilimanjaros højeste punkt - er som alt andet på lodgen afrikansk inspireret og dekoreret i masai stil. Restauranten har en lille bar og udendørs terrasse med et flot udsyn til Kilimanjaro.

Din dag på Amboseli Sopa Lodge

Fra lodgen køres daglige morgen og eftermiddags safarier i Amboseli National Park. I kan også vælge at bade i swimmingpoolen eller nyde de store parklignende omgivelser på lodgens område, som er oplagte for gåture og fuglekigning. Området huser mange forskellige eksotiske træer og planter samt mange fuglearter. Ligeledes ses også små mangustere, aber, egern samt de små dik dik antiloper på området.

 

 

Bæredygtighed

Lodgen har generatorer som den vigtigste energikilde. Generatorerne til belysning og varmt vand rationeres til 10 timer dagligt. Grøntsager og frugter købes i genanvendelige kasser. Ris, sukker, mel m.v. købes i løs vægt for at reducere affald. Der er spildevandssortering fra køkken, bade og toiletter. Der er også affaldssortering, og organisk affald afgives ugentligt til lokale svineproducenter. For vandbesparelse opfordres gæsterne til genbrug af håndklæder.

 

Lodgen er med i et genplantningsprojekt, og de sidste par år er mindst 50 træarter plantet med en succesrate på 95%. Lodgen medlem af Eco Tourism Kenya og certificeret med bronze.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Amboseli Sopa Lodge

De store savanner i Kenya

   

Voksen fra 23.000 kr.

Barn fra 21.000 kr.

 

9 dage

LÆS MERE

Safarieventyr for børnefamilien

 

Voksen fra 22.000 kr.

Barn fra 19.500 kr.

 

11 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer