ok_The Ark - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

The Ark

The Ark

Aberdare - Kenya

The Ark ligger i hjertet af Aberdare National Park tæt ved Mount Kenya. Lodgen er for nyligt renoveret og har udsigt til et oplyst vandhul og salt slik som tiltrækker især elefanter og bøfler. Hver dag kan du se dyr komme ud inde fra regnskoven for at drikke og slikke salt.  Lodgen er legendarisk, bygget i træ og er en såkaldt treetop lodge. Den ligner og er opkaldt efter Noas Ark og er bygget som et skib med 4 dæk. På hvert dæk er der balkoner med fri udsigt til vandhullet og saltslikken hvor dyrene kommer.
Der er både enkelt og dobbeltværelser. Alle med eget bad og toilet. At gå i seng er ikke ensbetydende med at du skal savne spænding. Campens rangere iagttager vandhullet hele natten og ser han dyr, kan du få opkald via rummets telefon. En ring = elefant. To ring = næsehorn. Tre ring = leopard. 4 ring = andre usædvanlige observationer. Du kan naturligvis slå ringeklokken fra, hvis du vil være uforstyrret.

Passende antal overnatninger:  1. Godt stop på vej til: Samburu National Park og Lake Nakuru National Park. Indkvartering: Standard.

Billeder af The Ark


Klik på et billede for stort billede


Rejser hvor du kan bo på The Ark

A little bit of everything Kenya safari

Fra 14.800 kr.

10 dage

LÆS MERE

En stor klassisk safari – Lang og flot

Fra 18.500 kr.

12 dage

LÆS MERE

En lille klassisk safari

Fra 14.500 kr.

8 dage

LÆS MERE
Tilbage til oversigt

Indhent tilbud gratis og uforpligtende

Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer