Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Vandring på Ngorongoro
Vandring på Ngorongoro

På denne smukke vandring på Ngorongoro kraterets kant vil I opleve en mindre besøgt del af kraterkanten, og udover en storslået udsigt er der mulighed for at opleve dyreliv og masaier, der går med deres opdræt som f.eks. kvæg og geder.

 

Oplevelsen

Efter morgenmaden kører I afsted med jeres guide til en smuk og meget lidt befærdet del af Ngorongoros kraterkant. Ngorongoro krateret er et helt unikt område og et af Afrikas syv naturlige vidundere. De fleste kører ned i kraterbunden for at tage på safari, men I bliver oppe på kraterkanten og kan se kraterbunden 600 meter nede.

 

Jeres vandring starter på kraterkanten, hvor I har en storslået udsigt over området. I går igennem forskellig vegetation med smukke blomster og frodige træer. I vil opleve et rigt fugleliv og, hvis I er heldige, også større dyr som giraffer, zebraer og elefanter. Jeres guide fortæller jer om alt på jeres vej, f.eks. hvilke planter, der bruges som medicin og om de forskellige dyrespor, I finder. I området lever masaierne, så det er også muligt, I møder en masaihyrde.

 

Højdepunktet er dog den fascinerende panoramaudsigt, både ud over og ned i krateret. Efter et par timers vandring bliver I samlet op og kørt tilbage til jeres lodge til en sen frokost. I kan også vælge at tage turen efter frokost og returnere inden solnedgang.

 

Information

• Turen er en halvdagstur på ca. fire timer, hvor I vandrer i to timer.
• I følges med en bevæbnet guide, da I vandrer i et område med dyr.
• Det er tilstrækkeligt med almindelige sneakers.
• Husk vand og solcreme.

 

Læs mere

Det unikke Ngorongoro krater


    Ngorongoro krateret er et af Afrikas 7 naturvidundere    Privat vandring med imponerende udsigt over krateret    Oplev masaierne der går med deres opdræt    Oplev rigt dyreliv
Udsigten ned i krateret er spektakulær

Storslået udsigt på hele turen

Et af Afrikas 7 naturvidundere

Vandretur på krater kanten

Mød masaierne i øjenhøjde

Jeres guide deler ud af sin viden

Privat kun for jer

Scenariet på kraterkanten er varieret

Hvis i er heldige kan i se giraffer