Om os - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Vores værdisætAfrikas Horisonter arbejder ud fra et værdisæt om at behandle vores kunder på en pæn og ordentlig måde. Vi er ærlige og der skal være fornuft i det vi laver. Som rejsebureau har vi et stort ansvar for, at rejsen forløber glat og indeholder det der er aftalt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og bruger kun steder og operatører som har Certificate of Excellence. Heraf bruger vi altid lokale guider og chauffører som kender til landets kultur. Deres lokalkendskab gør, at du altid kan føle dig godt tilpas og tryg på din rejse så du får en helt unik og enestående rejseoplevelse.Afrikas Horisonter arbejder også ud fra et værdisæt om at du som kunde kan rejse med god samvittighed når du rejser med os ved altid at give noget tilbage til Afrika. Ved et rejsekøb hos os yder du automatisk hjælp til fattige familier og børn i Kenya. Det sker gennem os og Child Care. Vi mener at alle børn i verden har ret til en tryg opvækst med muligheden for skolegang og uddannelse. Vi har et ansvar for at vise vores kunder at en del af deres rejse rent faktisk går til fattige familier og skolebørn i Kenya. Vi har valgt at synliggøre resultaterne på vores snarligt kommende blog, når vi får nye breve og meldinger. Ydermere kan du som kunde vælge et skolebesøg som typisk indgår i et ophold på Maji Moto Eco Camp.

Kim Hansen

Ejer og rejsekonsulent

Kim er en uhelbredelig Afrika-farer med mange års erfaring på det afrikanske kontinent.

Han har været turoperatør i Afrika fra 1991 – 1999 med sine egne køretøjer og bl.a. kørt de lange Trans-Afrika ture fra København hele vejen ned gennem Afrika til Cape Town og rejst ned gennem Sudans ørken, været i Congos jungle, mødt naturfolk i fjerne egne, kørt safari i både buskland som savanne, trekket i regnskov og været i stort set alle Østafrikas nationalparker, hvor han har sovet i telt eller boet på de eksklusive lodger og camps.

 

Alt dette har lagt grundstenen for et godt kendskab til Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana og Sydafrika.

Kim har også besøgt bjerggorillaer, set den store gnuvandring på de åbne savanner i Masai Mara og Serengetti, sejlet i kano på Zambezi floden blandt flodheste og krokodiller samt besøgt Victoria vandfaldene og blevet godt våd. I Botswana har der været tid til fordybelse med sejlads i udhulede træstammer dybt inde i Okavango Deltaet, og i Sydafrika er der grillet bøffer på de mange gode campingpladser i Krüger National park med afslutning i Cape Town og vinlandet.

 

Afrika er i blodet for altid!

 

 

Helle Hansen

Freelance

Helle har været i rejsebranchen, siden hun var 18 år og rejst verden tynd. Passionen for at rejse og opleve verden opstod tidligt, hvilket har bragt uvurderlige erfaringer med sig fra hele verden.

 

Hendes hjerte og passion er og forbliver dog i Afrika. Helle har været mange gange i Kenyas Nationalparker samt i det nordlige Sydafrika, Cape Town og vinlandet. Helle må betegnes som lidt af en specialist på netop Kenya, Sydafrika og senest Botswana hvor hun har kørt safari og sejlet på de store floder.

 

Helle er ligeledes blevet gift med Kim i 2014, og hvilket andet sted end i Afrika naturligvis, helt specifikt på en lodge ved Kruger National Park i Sydafrika.

 

Hertil er Helle involveret i bæredygtighed, hjælp til børn og uddannelse og en kokkeskole i Kenya da hendes hjerte banker for det Kenyanske folk.

 

Tanja Joubert

Vores rejsekonsulent i Sydafrika

Tanja Joubert er utrolig dygtig og vores faste samarbejdspartner gennem snart 12 år. Hun varetager alle vores arrangementer i Sydafrika lige fra overnatninger, billeje og diverse transporter.

 

Tanja kender lande som Sydafrika, Botswana og Namibia indgående. Hun kan lave arrangementer ned til mindste detalje og er der steder som er optaget finder Tanja altid en løsning. Hun er hurtig, grundig og et meget behageligt menneske. Vi kan ikke ønske os et bedre samarbejde.

 

Tanja bor til hverdag med sin familie nede i Nelspruit tæt på Kruger National Park.

Magnus Kristensen

SoMe kommunikations ekspert

Magnus er vores SoMe kommunikationsekspert på de sociale medier. Han er mester i opsætning af kampagner og markedsføring på facebook. Ligeledes ved Magnus alt om Instagram og det at opsætte og planlægge.

 

Der er aldrig et komma der står forkert, når han laver noget og han mester korrekturlæsning ned til mindste detalje. Magnus er meget effektiv, utrolig dygtig og altid hjælpsom hvis man har et problem. Tak Magnus !

Agnes Chao

Hovedansvarlig for salg på vores kontor i Kenya

Agnes Chao er på vores kontor i Kenya. Agnes er utrolig dygtig og overrasker os gang på gang med sine evner. Agnes har ALDRIG lavet bare en eneste lille bitte regnefejl i de snart 10 år vi arbejdet sammen. Hun super skarp.

 

Hun svarer tilbage på henvendelser næsten før de skrevet og er meget hurtig og effektiv.  Hun tager telefonen døgnets 24 timer og vi har kun ros og atter ros til overs for Agnes. Agnes bor med sin mand 2 børn ude ved Mombasa.

Omar Shatry

Hovedansvarlig for vores safarier i Kenya

Omar er et af de mest sympatiske mennesker man kan forestille sig. Rolig, god til at lytte, meget venlig og særdeles erfaren. Han klarer chefrollen for hele operationen og alle vores safari chauffører til UG med pil op og er virkelig god til lede med smil og motivation.

 

Omar er heraf også meget vellidt. Hertil kender han hver en krog i stort set alle Kenyas National Parker. Omar bor til hverdag med sin kone og 4 børn i Mombasa. Vi er meget glade for samarbejdet med Omar og kan ikke forestille os en bedre kollega.

Hvorfor vælge Afrikas horisonter til din rejse...

 • 1.

  Vi har været på alle stederne, så vi ved hvad vi taler om

 • 2.

  Vi bruger kun steder som har Certificate of Excellence

 • 3.

  Du bliver involveret i planlægningen, så vi sammen kan lave din drømmerejse

 • 4.

  Vi er dedikeret og går ikke på kompromis

 • 5.

  Alt er dækket ind under rejsegarantifonden

 • 6.

  Vi brænder for det vi laver, fordi vi har Afrika helt ind i sjælen

Se hvad vores kunder siger