Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Om os - Fortællingen om Afrikas Horisonter


Vi har rejst i Afrika de seneste 30 år, og vi har en uendelig passion for at rejse i Afrika. Det er mere end at rejse - det er en livsstil at være på safari i unikke safariområder. Vores mål er at skræddersy de mest unikke Afrika rejser til en attraktiv pris. Vi drømmer også om, at fremtidige generationer kan opleve safari, så det er vigtigt for os, at der fokus på bæredygtighed og naturbevaring, så der betales tilbage til dyrene, områderne og samfundene der lever der. På den måde kan det også lade sig gøre i fremtiden. Vi mener at autentiske og bæredygtige oplevelser ofte er større og er dem, der huskes for evigt.

Vores store erfaring og viden om mange af de Afrikanske lande sikrer dig tryghed for, at rejsen er planlagt optimalt. Vi kan inspirere dig til unikke oplevelser, og vejlede dig om de bedste safariområder med detaljeret viden om dyrene i de forskellige områder. Vi har nøje udvalgt flere leverandører for hvert land med forskellige specialer, og vi har håndplukket alle camps, lodges og resorts, så alt planlægges ned til mindste detalje. Vi lytter meget til vores kunder, og når I deler jeres rejsedrømme med os, så danner det grundlaget for at gøre det til virkelighed. Vi ved hvordan, for vi har været der selv.

Vi glæder os til at gøre jeres drøm til virkelighed og til at byde dig velkommen til Afrika.


Kontakt os


De rejseforslag og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med os.

Kim Hansen

Rejserådgiver og medejer

Kim er en uhelbredelig Afrika-farer med mange års erfaring på det afrikanske kontinent.

Han har været turoperatør og safariguide i Afrika fra 1991 – 1999 med sine egne køretøjer og bl.a. kørt de lange Trans-Afrika ture fra København hele vejen ned gennem Afrika til Cape Town og rejst ned gennem Sudans ørken, været i Congos jungle, mødt naturfolk i fjerne egne, kørt safari i både buskland som savanne, trekket i regnskov og været i stort set alle Østafrikas nationalparker, hvor han har sovet i telt eller boet på de eksklusive lodger og camps.

 

Alt dette har lagt grundstenen for et godt kendskab til Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana og Sydafrika.

Kim har også besøgt bjerggorillaer, set den store gnuvandring på de åbne savanner i Masai Mara og Serengetti, sejlet i kano på Zambezi floden blandt flodheste og krokodiller samt besøgt Victoria vandfaldene og blevet godt våd. I Botswana har der været tid til fordybelse med sejlads i udhulede træstammer dybt inde i Okavango Deltaet, og i Sydafrika er der grillet bøffer på de mange gode campingpladser i Krüger National park med afslutning i Cape Town og vinlandet.

 

Afrika er i blodet for altid!

 

Tlf: 60 16 75 90

 

Klaus Nolsøe

Rejserådgiver og medejer

Klaus har været i rejsebranchen i 20 år og har rejst over det meste af verden. Det har altid været eventyret der træk og han har blandt andet været udstationeret i Indien og ad flere omgange i Nepal. Her handlede det om trekking, bjergbestigning og kulturelle oplevelser. Han har rejst et år i central-og Sydamerika, været jorden rundt med rygsæk, samt haft mange længere rejser i Asien.

 

Den første safarirejse til Afrika gjorde et helt specielt indtryk og er blevet til et livslangt kærlighedsforhold med 23 rejser fordelt på 11 afrikanske lande. Hver rejse er et nyt eventyr og de mange fantastiske dyreoplevelser, forskellige kulturer og typer af natur bliver ved med at overvælde og imponere og kalder på mere………..

 

Når Klaus planlægger rejser til Afrika, lægges der vægt på det autentiske, de unikke oplevelser. En klassisk safarirejse med et lille tvist som f.eks. besøg hos Bushmenn, en lokal skole eller en vandresafari med en lokal guide, er nogen af de oplevelser der gør at rejsen huskes for altid. Der tages altid hensyn til tempoet på rejsen, nogen kan godt lide at der opleves så meget som muligt hver dag, hvor andre ønsker lidt ekstra tid og plads til fordybelse. Det er her dialogen er vigtig, så I lige præcis får den rejse i drømmer om og I føler jer trygge og glade for start til slut.

 

Bemærk at Afrika kan noget særligt og kan være starten på et nyt kærlighedsforhold…………

 

Tlf: 22 82 75 90

Hvorfor vælge Afrikas horisonter til din rejse...

 • 1.

  Vi har personligt været på alle stederne

 • 2.

  Skræddersyede rejser tilpasset Jeres ønsker og drømme

 • 3.

  Specialist rådgivning bygget på viden, passion og 30 års Afrika erfaring

 • 4.

  Der er nøje udvalgte camps, lodges, resorts og håndplukkede oplevelser

 • 5.

  Vi har kategoriseret vores lodges, camps og resorts indenfor bæredygtighed

 • 6.

  Tryghed for en god rejse, hvor alt klapper og er dækket ind under rejsegarantifonden

Se hvad vores kunder siger