Om os - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: Afrikashorisonter@gmail.com

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Vores værdisætAfrikas Horisonter arbejder ud fra et værdisæt om at behandle vores kunder på en pæn og ordentlig måde. Vi er ærlige og der skal være fornuft i det vi laver. Som rejsebureau har vi et stort ansvar for, at rejsen forløber glat og indeholder det der er aftalt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og bruger kun steder og operatører som har Certificate of Excellence. Heraf bruger vi altid lokale guider og chauffører som kender til landets kultur. Deres lokalkendskab gør, at du altid kan føle dig godt tilpas og tryg på din rejse så du får en helt unik og enestående rejseoplevelse.Afrikas Horisonter arbejder også ud fra et værdisæt om at du som kunde kan rejse med god samvittighed når du rejser med os ved altid at give noget tilbage til Afrika. Ved et rejsekøb hos os yder du automatisk hjælp til fattige familier og børn i Kenya. Det sker gennem os og Child Care. Vi mener at alle børn i verden har ret til en tryg opvækst med muligheden for skolegang og uddannelse. Vi har et ansvar for at vise vores kunder at en del af deres rejse rent faktisk går til fattige familier og skolebørn i Kenya. Vi har valgt at synliggøre resultaterne på vores snarligt kommende blog, når vi får nye breve og meldinger. Ydermere kan du som kunde vælge et skolebesøg som typisk indgår i et ophold på Maji Moto Eco Camp.

Kim Hansen

Produktchef / medejer

Kim er en uhelbredelig Afrika-farer med mange års erfaring på det afrikanske kontinent.

Han har været turoperatør i Afrika fra 1991 – 1999 med sine egne køretøjer og bl.a. kørt de lange Trans-Afrika ture fra København hele vejen ned gennem Afrika til Cape Town og rejst ned gennem Sudans ørken, været i Congos jungle, mødt naturfolk i fjerne egne, kørt safari i både buskland som savanne, trekket i regnskov og været i stort set alle Østafrikas nationalparker, hvor han har sovet i telt eller boet på de eksklusive lodger og camps. Det har lagt grundstenen for et godt kendskab til Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana og Sydafrika.

Kim har besøgt bjerggorillaer, set den store gnuvandring på de åbne savanner i Masai Mara og Serengetti, sejlet i kano på Zambezi floden blandt flodheste og krokodiller samt besøgt Victoria vandfaldene og blevet godt våd. I Botswana har der været tid til fordybelse med sejlads i udhulede træstammer dybt inde i Okavango Deltaet, og i Sydafrika er der grillet bøffer på de mange gode campingpladser i Krüger National park med afslutning i Cape Town og vinlandet.

Helle Hansen

Rejsekoordinator / medejer

Helle har været i rejsebranchen, siden hun var 18 år og rejst verden tynd. Passionen for at rejse og opleve verden opstod tidligt, hvilket har bragt uvurderlige erfaringer med sig fra hele verden.

Hendes hjerte og passion er og forbliver dog i Afrika. Helle har været mange gange i Kenyas Nationalparker i både det nordlige Sydafrika, samt Cape Town og vinlandet. Helle må betegnes som lidt af en specialist på netop Kenya og Sydafrika. Helle er ligeledes blevet gift med Kim i 2014, og hvilket andet sted end i Afrika naturligvis, specifikt på en lodge i Sydafrika.

 

Hvorfor vælge Afrikas horisonter til din rejse...

 • 1.

  Vi har været på alle stederne, så vi ved hvad vi taler om

 • 2.

  Vi bruger kun steder som har Certificate of Excellence

 • 3.

  Du bliver involveret i planlægningen, så vi sammen kan lave din drømmerejse

 • 4.

  Vi er dedikeret og går ikke på kompromis

 • 5.

  Alt er dækket ind under rejsegarantifonden

 • 6.

  Vi brænder for det vi laver, fordi vi har Afrika helt ind i sjælen

Se hvad vores kunder siger