Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Afrika sprudler af eventyr

Afrika sprudler af eventyr.


Jeg har været i rejsebranchen i 20 år og har rejst over det meste af verden. Det har altid været eventyret, der trak, og jeg har blandt andet været udstationeret i Indien og af flere omgange i Nepal. Her handlede det om trekking, bjergbestigning og kulturelle oplevelser. Jeg har rejst et år i Central- og Sydamerika, været jorden rundt med rygsæk, samt haft mange, længere rejser i Asien.

Den første safarirejse til Afrika gjorde et helt specielt indtryk på mig. Det er blevet til et livslangt kærlighedsforhold med 23 rejser fordelt på 11 afrikanske lande. Hver rejse er et nyt eventyr, og de mange fantastiske dyreoplevelser, forskellige kulturer og typer af natur bliver ved med at overvælde og imponere og kalder på mere.

Når jeg planlægger rejser til Afrika, lægges jeg vægt på det autentiske, de unikke oplevelser. En klassisk safarirejse med et lille tvist som f.eks. besøg hos Bushmenn, en lokal skole eller en vandresafari med en lokal guide, er nogle af de oplevelser, der gør, at rejsen huskes for altid. Jeg tager altid hensyn til tempoet på rejsen. Nogle kan godt lide, at der opleves så meget som muligt hver dag, hvor andre ønsker lidt ekstra tid og plads til fordybelse. Det er her dialogen er vigtig, så I lige præcis får den rejse, I drømmer om, hvor I føler jer trygge og glade fra start til slut.

Bemærk at Afrika kan noget særligt og kan være starten på et nyt kærlighedsforhold.

Kontakt


Klaus Nolsøe
Telefon: 22 82 75 90
E-mail: Klaus@afrikashorisonter.dk

Hvorfor vælge Afrikas horisonter til din rejse...

 • 1.

  Vi har personligt været på alle stederne

 • 2.

  Skræddersyede rejser tilpasset Jeres ønsker og drømme

 • 3.

  Specialist rådgivning bygget på viden, passion og 30 års Afrika erfaring

 • 4.

  Der er nøje udvalgte camps, lodges, resorts og håndplukkede oplevelser

 • 5.

  Vi har kategoriseret vores lodges, camps og resorts indenfor bæredygtighed

 • 6.

  Tryghed for en god rejse, hvor alt klapper og er dækket ind under rejsegarantifonden

Se hvad vores kunder siger