Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Turaco Treetops

Turaco Treetops

Entebbe i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Fordyb dig i naturen på Turaco Treetops' 5,2 hektar regnskov, der støder op til den frodige Kibale Nationalpark, der er berømt for sine chimpanser. På lodgens kan man opleve mange af de fugle, aber og sommerfugle, der bor i Kibale-skoven, inklusive primater som Bush Babies, Black and White Colobus-aber og selvfølgelig den Store Blå Turaco.

Beliggenhed

Lodgen ligger i Kibale National Park i det østlige Uganda

Om Turaco Treetops

Turaco Treetops har 8 luksushytter og 8 standardværelser på Lodgen.

Hytterne er rummelige med store vinduer og udvendige træterrasser, der giver en fantastisk udsigt over Kibale-skoven. Hytterne er designet til at ’bringe udelivet indenfor’ og blande modernitet med et ’afrikansk præg’ ved at bruge rene linjer i kombination med træ og andre naturmaterialer. Standardværelser giver fremragende værdi for pengene. Vores standardværelser har valgfri delebalkoner, ideelle til familier og venner, der gerne vil nyde naturen sammen!

Din dag på Turaco

 

Bæredygtighed

For at minimere vores fodaftryk er lodgen drevet af solenergi og tager sig af sine omgivelser, for eksempel ved at forynge nedbrudte skovområder omkring lodgen, lokale indkøb og give afkald på engangsplastik, herunder plastikflasker med mineralvand.

 

Personlig oplevelse

 

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer