Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Rwakobo Rock Lodge

Rwakobo Rock Lodge

Entebbe i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Rwakobo Rock er et skønt og fredeligt tilflugtssted, hvor du er midt i Ugandas vilde natur. Lodgen er komfortabel, rummelig og hytterne er spredt rundt på bakken og meget private. Både hytter og restaurant ligger med en fantastisk udsigt til både solnedgangen og parken.

 

Beliggenhed

Kun 3 og en halv time fra Kampala. Vi er beliggende omkring 8 km fra hovedvejen og 1,5 km fra Nshara-parkens port.

 

Om Rwakobo Rock Lodge

Beliggende på et massivt granitfremspring med udsigt til Lake Mburo National Park, tilbyder Rwakobo 10 stråtækte hytter med solbelysning, skylletoiletter og solopvarmede brusere, som falder ind i det naturlige landskab. Hytterne er spredt rundt på bakken og udnytter klippeafsatser og afsondrede hjørner. Hytterne hylder de naturlige linjer i den omkringliggende vildmark. De giver også gæsterne ægte komfort og luksus.

Lodgen har også en større villa, Hornbill House, til familier. Denne smukke stråtækte bygning har 5 soveværelser med hver deres eget badeværelse og veranda.

Din dag på Rwakobo

Der køres både morgensafari og eftermiddagssafari i Lake Mburo National Park. Hertil udføres også vandring og cykelture på Mountain Bike sammen med guide fra parken. I parken findes mange giraffer, zebraer, bøfler, impalaer, Ugandan Cub antiloper, Warthogs vildsvin, flodheste, leoparder, Topi og Redbuck antiloper samt hyæner.

 

Bæredygtighed

Lodgen er dedikeret til at støtte og bevare den omgivende uberørte vildmark i Lake Mburo-økosystemet. Der er brugt miljøvenlige teknologier som regnvandsopsamling, solenergi, solvandvarmere og solkøleanlæg til at sikre ansvarlig turisme.

 

Personlig oplevelse

Vores eftermiddags safari i Lake Mburo var en stor oplevelse. Det er især landskabet og lyset som giver en utrolig stemning i Lake Mburo. Det er ikke noget jeg har oplevet andre steder der noget helt særligt her. Jeg havde fredfyldt og næsten magisk oplevelse med høje giraffer som hele tiden vandrede tæt på os ikke lod sig forstyrre af os. Vi var så tæt på som et meter, fra to høje giraffer som stod og spiste de små blade mellem tornene på Ugandas Akacie træer.

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer