Rwakobo Rock Lodge - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Rwakobo Rock Lodge

Rwakobo Rock Lodge

Entebbe i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Rwakobo Rock er et fredeligt og afsondret tilflugtssted, hvor du er midt i Ugandas vilde natur. Lodgen er komfortable og rummelige og hytterne er spredt rundt på bakken, alle meget private og hver hytte tilbyder fantastisk udsigt over solnedgangen. Restauranten har udsigt ud over en klippeflade, der støder op til parken.

Beliggenhed

Kun 3 og en halv time fra Kampala. Vi er beliggende omkring 8 km fra hovedvejen og 1,5 km fra Nshara-parkens port.

Om Rwakobo Rock Lodge

Beliggende på et massivt granitfremspring, lige ved siden af Lake Mburo National Park, tilbyder Rwakobo private stråtækte hytter med solbelysning, skylletoiletter og solopvarmede brusere, som falder ind i det naturlige landskab. Hytterne er spredt rundt på bakken og udnytter klippeafsatser og afsondrede hjørner. Hytterne hylder de naturlige linjer i den omkringliggende vildmark. De giver også gæsterne ægte komfort og luksus.

Vi har også selvstændige værelser til rådighed i Hornbill House. Denne smukke stråtækte bygning har 5 soveværelser med hver deres eget badeværelse og veranda.

Din dag på Rwakobo

 

Bæredygtighed

Lodgen er dedikeret til at støtte og bevare den omgivende uberørte vildmark i Lake Mburo-økosystemet. Med dette i tankerne bruges miljøvenlige teknologier som regnvandsopland, solenergi, solvarmevandvarmere og solkøleanlæg til at sikre ansvarlig turisme

 

Personlig oplevelse

 

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer