Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90 | (+45) 22 82 75 90

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

Bwindi National Park i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge ligger i 7000 fods højde på en storslået højderyg med en fantastisk udsigt over de barske landskaber og hele Virunga Volcanoes-kæden i baggrunden.

På det højeste punkt på ejendommen ligger en storslået loungebygning, der rummer spise-, drinks- og kaffebarrum med ekspansiv 360-graders udsigt over det smukke landskab.

 

Beliggenhed

 

 

Om Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

11 private havehytter, to villaer i familiestil og tre luksuriøse suiter sidder over Bwindi-skovens baldakin med karakteristisk elegance og forbløffende luksus blandt skovtræer, blomster og buske. Lokalt indrettede møbler pryder de rummelige værelser, og lys fylder rummet fra private udsigtsdæk over skovskåret og ud over hele Virunga Volcanoes-kæden.

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge er eftertænksomt komfortabel og koncentrerer sig om munter afrikansk gæstfrihed, som komplementerer dens fremragende beliggenhed og fungerer som base for gorilla trekking eventyr i den sydlige del af Bwindi Impenetrable National Park.

Din dag på Nkuringo

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge tilbyder en række spændende aktiviteter, som gæsterne kan nyde under deres ophold. Ud over den spændende gorillatrekking-oplevelse kan gæsterne udforske de lokale samfund, folk og kulturer til fods eller begive sig på en vandretur gennem de tågede uigennemtrængelige jungler. For en mere afslappet oplevelse kan gæster endda sejle i kano på det nærliggende rolige vand i Lake Mutanda og tilbringe et øjeblik på en af dens ubeskrivelige små øer.

 

Efter en dag med eventyr kan du slappe af med solnedgange på toppen af verden ved Nteko Ridge, som ligger kun få minutters gang fra lodgen. Top of the World byder på 360-graders udsigt over den barske og skovklædte region, hele vejen til Rwenzori-bjergene. Mærk den kølige og beroligende brise, mens du nyder panoramaudsigten og nipper til en forfriskende cocktail. Aftenen er din til at slappe af og nyde roen i dine omgivelse

 

Bæredygtighed

Lodgen har vundet seks gange ved World Travel Awards (WTA) som Ugandas Leading Safari Lodge og TripAdvisor-rejsendes Choice Awards siden 2015.

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge er helt og holdent miljøvenlig, med sit design inspireret og bygget med naturlige materialer, der er lokalt hentet i de samfund, der omgiver lodgen. Det ejes og drives af en Uganda-familie, hvis værdier er dybt forankret i bæredygtigheden i lokalsamfundene omkring lodgen.

Lodgen bruger udelukkende solenergi til lys og naturgas til opvarmning og madlavning, og den har en frisk køkkenhave på stedet til at forsyne køkkenet.

Lodgen er en af de få Carbon Neutral Certificerede ejendomme i Uganda. Den høster alt det vand, der bruges på ejendommen, og distribuerer overskuddet til samfundet gennem sit Bwindri Drop Project. Det har et træplantningsprogram, der opfordrer alle gæster til at "plante et træ" i de smukt vedligeholdte haver. Det smukt gennemtænkte Pack for Purpose-program forbinder enhver gæst, der kan have en lille gave med i bagagen, til de lavindkomstfamilier, der bor i landsbyer i nærheden.

Gennem deres fair-trade-politik bruger Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge lokale guider til at støtte deres banebrydende vandresafari omkring Bwindi. Programmet færdigheder lokale guider med kurser. Det udvider støtten til deres børn i Nkuringo Junior Stars-programmet med primært fokus på, at piger og børn bliver i skolen, mens deres forælder tjener en behagelig, bæredygtig indkomst.

Personlig oplevelse

 

Billeder

Rejser hvor du kan bo på The Ark

Autentisk Kenya safari

 

Voksen fra 20.000 kr.

Barn fra 18.500 kr.

 

10 dage

LÆS MERE

En klassisk stor safari

 

Voksen fra 26.000 kr.

Barn fra 24.000 kr.

 

12 dage

LÆS MERE

Kenya familiesafari for 3 generationer

 

Voksen fra 19.000 kr.

Barn fra 16.000 kr.

 

8 dage

LÆS MERE
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer