Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

Bwindi National Park i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge er en drøm og fuldstændig vidunderlig.

 

Det er et sted hvor man simpelthen får lyst til at bo ...længe. Den ligger med udsigt til Bwindi National Park, hvor I trekker bjerggorillaerne, på den ene side og og på den anden side er der udsigt til hele Virunga Volcanoes-bjergkæden med bl.a. Karisimbi bjerget.

 

Beliggenhed

Fra Kisoro Indenrigs lufthavn er der 38 km svarende til 1½ times kørsel. Fra Kampala og Entebbe International Airport er d er 525 km eller 11 timers kørsel. Lodgen ligger i 7000 fods højde på en storslået højderyg med en fantastisk udsigt over jungle landskaber i den sydlige del af Bwindi Impenetrable National Park.

 

Om Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge

Hele lodgen emmer af kvalitet og er samtidig meget hyggelig. Der er 11 private hytter, to villaer til familier og tre luksuriøse suiter alt med en skøn udsigt til frodig jungle, blomster og buske.

Alle hytter er lokalt indrettede med skønne møbler i de rummelige værelser. Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge er meget klimavenlig og bl.a. er al belysning udelukkende drevet af solcelle strøm. Personalet er veluddannede og indkvartering og mad er på et højt niveau.

 

Din dag på Nkuringo

Ud over spændende gorillatrekking-oplevelse kan I udforske de lokale samfund, folk og kulturer til fods. Hertil kan I med guide gå på vandring på Buniga Forest Trail, gå til Suma vandfaldet, tage på udflugt med lokal fugleguide samt på skolebesøg. I kan også sejle i kano på den nærliggende og smukke Lake Mutanda og tilbringe et øjeblik på en af dens mange små øer.

Efter en dag med eventyr kan I gå kort tur pop på "Top og the World" ved Nteko Ridge, som ligger kun få minutters gang fra lodgen. På Top of the World får I Sundowner Drinks og en 360-graders udsigt over den store jungle og hele vejen til Rwenzori-bjergene. Mærk den kølige og beroligende brise, mens I nyder panoramaudsigten og nipper til en forfriskende cocktail.

 

Bæredygtighed

Lodgen har vundet seks gange ved World Travel Awards (WTA) som Ugandas Leading Safari Lodge og TripAdvisor-rejsendes Choice Awards siden 2015. Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge er helt og holdent miljøvenlig, med sit design inspireret og bygget med naturlige materialer, der er lokalt hentet i de samfund, der omgiver lodgen. Den ejes og drives af en Uganda-familie, hvis værdier er dybt forankret i bæredygtigheden i lokalsamfundene omkring lodgen som udelukkende bruger solenergi til lys og naturgas til opvarmning og madlavning, og den har en frisk køkkenhave på stedet til at forsyne køkkenet. Lodgen er en af de få Carbon Neutral Certificerede ejendomme i Uganda. Den distribuerer overskuddet til samfundet gennem sit Bwindi Drop Project. Det har et træplantnings program, der opfordrer alle gæster til at "plante et træ" i de smukt vedligeholdte haver. Det smukt gennemtænkte Pack for Purpose-program forbinder enhver gæst, der kan have en lille gave med i bagagen, til de lavindkomstfamilier, der bor i landsbyer i nærheden.

Gennem deres fair-trade-politik bruger Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge lokale guider til at støtte deres banebrydende vandresafari omkring Bwindi. Programmet udlærer lokale guider via kurser og støtter børn i Nkuringo Junior Stars-programmet, primært fokus på, at piger og børn bliver i skolen, mens deres forælder tjener en behagelig, bæredygtig indkomst.

 

Personlig oplevelse

Hele lodgen var en skøn oplevelse i sig selv og ikke mindst mødet med den bjerggorilla familie som vi opsporede efter kun 1½ times vandring. Bwindi National Park er et utrolig smukt område og ikke mindste befolkningen i området. Det skal bare opleves.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Nkuringo

Ugandas højdepunkter

 

Voksen fra 60.000 kr.

 

14 dage

Læs mere

Møde med Ugandas bjerggorillaer

 

Voksen fra 20.000 kr.

 

4-5 dage

Læs mere

Ugandas bjerggorillaer og savanner

 

Voksen fra 44.000 kr.

 

12 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer