Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Murchison River Lodge

Murchison River Lodge

Murchison Falls National Park i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Murchison River Lodge ligger direkte på Nilens sydlige bred. Fra udsigtspunktet i lodgens bar og restaurant bliver I forkælet med panoramaudsigt over parken og den berygtede flod Nilen, medens den flyder mellem papyrus-øer og flodheste.

 

Beliggenhed

Der er  15 km fra Murchison River Lodge Lodge ligger til Murchison Falls National Park, Bugungu gate. Der er 395 km fra Entebbe lufthavnen og 246 km fra Kisoro indenrigslufthavn.

 

Om Murchison River Lodge Lodge

Murchison River Lodge har 10 stråtækte hytter og stråtækte safaritelte alle med eget bad og toilet. Der er en skøn atmosfære, der er pænt og rent og den ligger meget smukt med udsigt over Nilen og Ugandas største nationalpark, Murchison Falls. Der er ekstra opladningsfaciliteter er i baren og pool loungen. Helpension inkluderer alle måltider og gratis eftermiddagste og kaffe. Swimmingpool, gratis Wi-Fi i pool loungen, varm gæstfrihed og nem adgang til nationalparken fra den sydlige bred til den nordlige bred (på grund af en nyligt bygget bro over Nilen) gør det nemt.

 

Vilde dyr ses ofte på stedet, og om aftenen sørger vi for en eskorte fra restauranten til din bolig for at hjælpe med at navigere eventuelle flodheste på stierne. Som en venlig påmindelse accepteres kreditkortbetalinger ikke på grund af de for høje bankgebyrer i Uganda.

 

Bæredygtighed

At være placeret i bushen har sine fordele, men også sine udfordringer. Hoved strømforsyningen er mere end 30 km væk så herfor kan vi stolt bekræfte at hele lodgen kører 100 % af solenergi. Bæredygtig bevaring kombineret med styrkelse af lokalsamfundet er noget, Murchison River Lodge i de senere år har brugt tid på at fokusere på. De tilbyder personaletræningsprogrammer, er vært for en kvindegruppe, arbejder tæt sammen med Ugandan Wildlife Authority og Ugandan Conservation Foundation og fremmer lokale virksomheder.

Din dag på Murchison River Lodge

Der køres morgen og eftermiddags safarier samt heldags safarier.

 

Der er en daglig 3 timers sejltur til af ​​Murchison Falls, en bådtur ulig nogen anden. Båden sejler blidt opstrøms, hvilket giver dig tid til at tage billeder af det varierede fugle- og dyreliv, der findes i vandkanten. Alternativt er der en længere bådtur på 3-4 timers nedstrøms til deltaområdet. Dette er en meget anderledes tur, ikke kun p.g.a det kontrastfulde landskab, men også fordi chancen for at se det mystiske Træskonæb er ret store.

 

Der er landsby besøg med guide som er  en af medarbejderne, der brænder for at vise dig deres landsby, hjem og livsstil. Denne blide gåtur varer alt fra 2-3 timer og kan nemt arrangeres under dit ophold på lodgen. Alle donationer fra gåturen går tilbage til samfundet. Husk at spørge inden du tager billeder i landsbyen.

 

Chimpanse trek arrangeres også i Kaniyo Pabidi Forest som er 268 kvadratkilometer stor i den sydlige del Murchison Falls National Park. Den ligger i Masindi distriktet og er den næststørste af de fire skovblokke i Budongo Forest Reserve og er berømt for sine chimpanser (mellem 700-800) I øjeblikket er 6 grupper blevet tilvænnet, hvilket øger chancen for et tæt møde. Både morgen- og eftermiddagsvandringer kan arrangeres

 

Nilen er berømt for sit fiskeri, og 70/80 kg nilaborre er stadig ikke ualmindeligt i denne beskyttede vandstrækning. Wild Frontiers tilbyder erfarne guider, udstyr og både til enkeltpersoner eller grupper, der gerne vil fiske i denne del af Østafrika.

 

 

Personlig oplevelse

Mit besøg ved Murchison Falls husker jeg for evigt og vi havde mange spændende oplevelser i Murchison Falls National Park.

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer