Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Katara Lodge

Katara Lodge

Queen Elizabeth National Park i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Katara Lodge er beliggende på Great Rift Valley-skrænt med uforstyrret udsigt over savannen med Lake Edward og Virunga- og Rwenzori-bjergkæderne udenfor. Lodgen er den ideelle base, hvorfra man kan udforske parken og de mange aktiviteter, den tilbyder, herunder game drives, fuglekiggeri, det berømte lanceringskrydstogt langs Kazinga-kanalen, chimpanse og gorilla trek.

 

Beliggenhed

Katara Lodge ligger 16 km fra Katunguru-gaten til Queen Elizabeth National Park. Der er 395 km fra Enetebbe lufthavnen og 246 km fra Kisoro indenrigslufthavn

 

Om Katara Lodge

Lodgen ligger på en smuk bakkestrækning med en vidunderlig udsigt over den åbne savanne. Der er otte luksuriøse stråtækte hytter og hver hytte er indrettet med trægulve, stråtag af græs og lærred, der kan foldes væk for at få en uforstyrret udsigt over parken, der strækker sig nedenunder. På en heldig dag bliver du måske vækket af den trompeterende lyd fra elefanterne på savannen nedenfor.

Din dag på Katara

Der køres morgen og eftermiddags safaris i Queen Elizabeth National Park som er en vidunderlig park. Der er en utrolig biodiversitet som omfatter både åben savanne, tætte papyrussumpe, kratersøer, den store Maramagambo-skov og den skovklædte Kyambura-kløft.

 

Bæredygtighed

Al vand opvarmes ved hjælp af solvarmeenergi

 

Personlig oplevelse

Vi haved ret spændende oplevelse i Queen Eleizabeth National Park da vi ope

 

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer