Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Enjojo Lodge

Enjojo Lodge

Ishaha Sector i Uganda

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Enjojo er en skøn og hyggeligt lille privat lodge med udsigt til Ishasha-sektoren hvor I bor midt i naturen. I har udsigt til 40 hektar jord midt i en akacieskov, spredt græsareal, en lille sø og frodig vegetation med palmer. Flokke af elefanter, bøfler og antiloper er regelmæssige besøgende på lodgens område, mens aber, bavianer og sort/hvid colobus er blevet faste beboere og ikke at forglemme det rigelige fugleliv.

 

Beliggenhed

Enjojo Lodge grænser op til Ishasha-sektoren i Queen Elizabeth National Park og tæt på den store Lake Edward. Fra Entebbe International Airport er der 477 km og fra Kisoro Airport er der 141 km.

 

Om Enjojo Lodge

Enjojo Lodge har syv luksushytter. Hver hytte har sin egen unikke charme og karakter. Fire hytter ligger i frodig vegetation med svajende palmer og er tilgængelige via en forhøjet gangbro i træ, der fører til og fra restauranten. Tre hytter har udsigt over et åbent græsareal, hvor elefanter er regelmæssige besøgende.

 

Hver hytte har sit eget en-suite badeværelse og en vidunderlig udendørs bruser. Fra lænestole på den rummelige veranda kan I slappe af, slappe af og nyde den afrikanske vildmark

 

Fra den stråtækte restaurant og bar kan I nyde den hjemmelavede mad fra deres egen økologiske have, mens I nyder den Afrikanske natur.

Din dag på Enjojo

I kører morgen og eftermiddagssafari i Ishasha for at opspore de de træklatrende løver. Andre store pattedyr omfatter elefanter, bøfler, flodheste, hyæner og leoparder. Almindelige antilopearter omfatter kolbe, bushbuck, vandbuk og topi, som kun kan findes på Ishasha-sletten. I kan tilvælge en Bush-Breakfast eller sundowner inde i parken eller overnatte på bush camping i dobbelte iglo-telte Minimum 4 deltagere

Besøg Rwenshama, en fiskerby ved kysten af ​​Lake Edward. I løbet af de 40 minutters kørsel fra Enjojo lodge lige gennem parken vil du helt sikkert støde på masser af dyreliv. I Rwenshama kan du se, hvordan de traditionelle fiskere bringer deres fangst på land: tilapia, lungefisk, havkat. Flodheste lurer, pelikaner fisker, og hvis din timing er rigtig, vil den enlige elefanttyr "Da Boss" gå sin daglige tur langs kystlinjen. Queen Elizabeth National Park har over 600 fuglearter, hvilket gør den til en førsteklasses destination for fuglefolk i Østafrika. Takket være kombinationen af ​​sumpe, akacieskov og savannegræsland tiltrækker Ishasha et stort udvalg af fugle, herunder det mystiske træskonæb stork.

 

Det lille vandhul (Akanyanza) på Enjojo Lodge er rigeligt med fisk, lige fra tre typer tilapia til store lungefisk og havkat. Fiskestænger kan lejes i receptionen. En 2-timers naturvandring i landskabet bag lodgen vil give dig en ægte fornemmelse af stedet. Det vil berige din rejse, bringe dig tættere på naturen og intet er mere afslappende. Lær den lokale bakiga-kultur at kende og se deres håndværk og unikke landsby. Vi kan arrangere guidede gåture (1 til 3 timer) eller cykelture (2 timer).

 

Bæredygtighed

Lodgen er udelukkende solcelledrevet og konstrueret med lokale materialer for at blande sig med det omgivende miljø. De fleste møbler og udsmykning er blevet håndlavet af lokalsamfundet

 

Personlig oplevelse

 

Billeder

Se flere overnatningssteder

    Indhent tilbud gratis og uforpligtende

    Jeg accepterer Afrikas Horisonters privatlivspolitik

    Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer