Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Zuri Zanzibar

Zuri Zanzibar

Zanzibar

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Zuri Zanzibar er et af de bedste resorts på Zanzibar og har nok den bedste strand på Zanzibar. Atmosfæren er helt afslappet, og resortet ligger i en flot stor tropisk have med masser af palmer, og så ligger alle 56 bungalows smukt, alle med front mod vandet.

 

Beliggenheden

Zuri Zanzibar ligger på den nordvestlige kyst af Zanzibar på en meget smuk strand uden så meget tidevand. Stedet hedder Kendwa og solnedgangene er virkelig smukke herfra.

 

Transporttiden er ca. 1 time og 30 min. kørsel fra Stone Town og lufthavnen.

 

 

Zuri Zanzibar

Zuri Zanzibar har 56 dejlige bungalows og villaer, der fordeler sig på 2 kategorier bungalows, 2 kategorier suiter og 3 kategorier villaer. Den største villa har 3 soveværelser, privat pool og ligger direkte til stranden.

 

Resortet er et designhotel, og der er tænkt over de mindste detaljer. Det er en kombination af rustikke elementer som f.eks. traditionelle, udskårne Zanzibar-døre med elegante detaljer, så som lamper lavet af gamle flasker og moderne designermøbler. Det hele er nøje udvalgt og indrettet, men også dejligt underspillet med et naturligt og beroligende udtryk.

 

Alle bungalows, suiter og villaer er bygget i tanzaniansk teak, eucalyptus og nyasi græs, som danner en varm og naturtro ramme om en enkel og stilfuld indretning med trægulve, træskodder, håndlavede vægmalerier, luftige myggenet, og store terrasser med hængekøjer og skøn udsigt til de tropiske haver, Det Indiske Ocean eller begge dele. Alle værelser har eget badeværelse og Wi-Fi.

 

Zuri Zanzibar har tre restauranter, som serverer en fusion af det afrikanske, det indiske, det arabiske og det europæiske køkken. Især menuerne fra havet er delikate. Før og efter maden kan I nyde drinks eller cocktails fra én af resortets fire barer.

 

 

Der er spa, yoga, vandsport-center med eget dykkercenter, strandbar og pool.

 

Familier

Stedet passer rigtig godt til både par og familier, og der tilbydes familievenlige Bangalows, der forbindes via terrassen, samt 2 og 3 bedrooms villaer.

 

Stranden

Zanzibars nok bedste strand med det fineste kridhvide sand. Kendwa stranden ligger i forlængelse af Nungwi stranden, og er de 2 bedste strande på Zanzibar, da de ikke har den samme påvirkning fra tidevandet. Her kan I bade på alle tidspunkter af dagen.

 

Din dag på Zuri Zanzibar

Hvis du ikke kommer i forlængelse af en safari, må du ud og udforske Zanzibar, som har masser at byde på. Den hyggelige Stone Town, krydderiplantager, Tumbatu Island for en autentisk kulturel oplevelse eller Prison Island med de store skildpadder.

 

Hvis du har været på safari, har du nok mere brug for at slappe af på resortet eller benytte vandaktiviteterne eller måske tage på snorkel- eller dykkerture.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed var en del af resortets dna da de åbnede i 2018. Resortet er både konstrueret bæredygtigt og indrettet med møbler af genbrugstræ, og så har de mange projekter for at forbedre Zanzibars fremtid inden for uddannelse af lokalbefolkningen, miljø og affaldshåndtering.

 

Personligt minde

Har desværre kun oplevet resortet på et kort besøg, men stemningen var virkelig dejlig, og så var alt udført smukt.

Billeder

Se flere overnatningssteder