Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

The Residence

The Residence

Zanzibar

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

The Residence er et af de bedste resorts på Zanzibar og ligger i en stor frodig og eksotisk have med masser af plads. Atmosfæren er hjertevarm, og du mødes med smil og interesse fra de lokale ansatte.

 

Beliggenheden

The Residence ligger langt fra alfarvej på den sydvestlige kyst af Zanzibar på en smuk strand og næsten for sig selv, så du har stranden uden for mange strandsælgere. Transporttiden er ca. 1 times kørsel fra Stone Town og lufthavnen.

 

The Residence

Villaerne på The Residence findes i 6 kategorier med forskellige størrelser og beliggenhed. Gældende for dem alle er egen pool og stor terrasse. Villaerne er klassisk indrettet med et strejf af øens kultur fra en svunden tid. De har alle soveværelse, stue og badeværelse med inde- og udebruser. De større villaer er næsten identiske, men har et ekstra sove- og badeværelse.
The Residence har en kæmpe fælles pool med udsigt over vandet, stort fitnesscenter, tennisbaner, kids club, 2 restauranter, 2 barer og massage/spa afdeling. Da resortet ligger i en stor have, får du udleveret din egen cykel, så du kan cykle rundt på området. Du kan også bestille en golfbil og blive kørt rundt.
Maden er en fantastisk og varieret blanding af middelhavsretter og arabisk mad - servicen er personlig og altid smilende.

Stranden

Stranden er en bred - over en kilometer lang - sandstrand, som er en smuk men ikke en god badestrand. Når det er lavvandet, er vandet trukket så langt ud, at det ikke er muligt at svømme fra stranden. Men du kan jo altid bade i din egen eller den store fælles pool.

 

Familie

Resortet er rigtig godt til familier, da du har din egen villa med enten 1, 2 eller 3 soveværelser, og der er masser af plads og privatliv. Du betaler ikke ekstra for børn i villaen, og der er mange faciliteter til børn samt en børneklub.

 

Din dag på The Residence

Hvis du ikke kommer i forlængelse af en safari, må du ud og udforske Zanzibar, som har en masse at byde på. Den hyggelige Stone Town, krydderiplantager, Tumbatu Island for en autentisk kulturel oplevelse eller Prison Island med de store skildpadder.
Hvis du har været på safari, har du nok mere brug for at slappe af på resortet eller benytte vandaktiviteterne som f.eks. vandcykel, hobie cat, snorkling fra strandbroen eller snorkling-ture. Du kan også prøve kræfter med kite surfing eller havfiskeri, og så ligger resortet perfekt i forhold til delfin safari.

 

Personligt minde

Da vi badede i vores private pool kom der en flok aber svingende igennem trætoppene i haven.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på The Residence

Private poolvillaer – The Residence Zanzibar

 

Voksen fra 16.300 kr.

Barn fra 6.390 kr.

 

9 dage

Læs mere her
Se flere overnatningssteder