Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Rufiji River Camp

Rufiji River Camp

Nyerere National Park (Tdligere Selous Game Reserve)

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Rufiji River Camp var den første camp, der blev bygget i Nyerere National Park (Tidligere Selous Game Reserve), så dens beliggenhed er nøje udvalgt. Det er en stemningsfuld, klassisk safari camp i verdens største Game Reserve men uden så mange turister som i de nordlige safariområder i Tanzania.

 

Når man nyder en gin tonic på terrassen ved flodbredden med gryntende flodheste og solnedgang i baggrunden, ja, så bliver det ikke meget bedre…..

 

Beliggenheden

Rufiji River Camp ligger fantastisk inde i Nyerere National Park, placeret oppe på en høj bred med fin udsigt over Rufiji floden. Der flyves med små fly fra Dar es Salam til Rufiji River Camp, og turen tager ca. 45 min., hvorefter der kun er ca. 5 min. til campen.
Nyerere National Park er Big 5 og har en stor koncentration af dyreliv. Omkring en tredjedel af alle Tanzanias elefanter befinder sig i dette område. Det siges, at ca. en tredjedel af Tanzanias vilde hunde også er i Nyerere National Park.

 

Din dag på Rufiji River Camp

Du kan skiftevis tage på safari i åbne safarikøretøjer og i båd på Rufiji floden. Det foregår morgen og eftermiddag, så der er tid til afslapning i campen midt på dagen. Bådsafarier på Rufiji floden er en helt speciel oplevelse. Ganske stille glider du hen over det rolige vand og nyder dyrelivet med flodheste og krokodiller samt elefanter, der kommer ned til floden – for slet ikke at glemme det mangfoldige fugleliv. Det giver en ekstra dimension til dit ophold, når du veksler mellem safari i safarikøretøj og båd.
Man kan også tage på walking safari. Hvis du vil have en endnu mere vild safarioplevelse, kan du tage på ”flycamping”. Her flyver du i et lille privatfly dybt ind i Selous Game Reserve langt væk fra alfarvej, hvor du bor i mere primitive telte og får Afrika og savannen rigtig ind under huden…..

Rufiji River Camp

Rufiji River Camp har 11 klassiske safaritelte, som alle ligger ud til floden. Teltene er rummelige med badeværelse, myggenet og store verandaer med en formidabel udsigt. Der er også 3 familie telt-suiter, som er 2 telte, der er forbundet på en stor terrasse med en plunge pool. De passer rigtig godt til den store familie med op til 6 personer.
Der er et lounge/restaurant & bar område, som ligger på kanten af bredden ved floden. Maden er enkel og god med friske ingredienser og bliver serveret i restauranten eller på terrassen med udsigt over floden. Måltiderne indtages hovedsaglig i campen, dog kan morgenmaden arrangeres som en bush morgenmad.
Der er swimming pool, hvor man kan blive kølet ned efter en dag på savannen.
Muligheden for familietelte gør denne camp særlig velegnet til især større børn. Børn under 12 år må ikke deltage i walking safari, mens der ikke er aldersbegrænsning på de øvrige safariture.
Da campen ikke er indhegnet, anbefales den ikke til børn under 6 år.

 

Bæredygtighed

Rufiji River Camp ejes af Foxes Safari Camps, der støtter og arbejder med lokale landsbyer og samfundsprojekter. Det er hovedsageligt i Mufindi området.
Campen er bygget af lokale materialer i harmoni med omgivelserne og har fokus på bæredygtighed.

 

Personligt minde

At glide hen over vandet på bådsafari var virkelig en afslappende form for safari med et rigt dyreliv. Ikke mindst de kæmpestore krokodiller gjorde et stort indtryk. På en safari var det også en stor oplevelse at befri en gazelle, der sad fast i mudderet og ikke kunne komme fri.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Rufiji River Camp

Unik safari og det uspolerede Zanzibar

 

Voksen fra 27.850 kr.

 

11 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder