Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ocean Paradise Resort and Spa

Ocean Paradise Resort and Spa

Zanzibar

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ocean Paradise Resort and Spa er intet mindre end et lille stykke paradis med en enestående udsigt til Det Indiske Ocean og den frodige have med svajende kokospalmer.

 

Beliggenheden

Ocean Paradise Resort and Spa ligger på nordøstkysten på Pwani Mchangani-stranden, som er en af Zanzibars bedste strande. Resortet ligger på en stor grund med en stor eksotisk have med en masse palmer.
Der er ca. 45 min. transporttid til Stone Town og lufthavnen.

 

Ocean Paradise Resort

Ocean Paradise Resort and Spa har tilsammen 98 værelser og hytter, alle med aircondition og dejlig terrasse. Værelserne ligger tilbagetrukket med udsigt ud over haven og havet, mens hytterne ligger i haven tættest på havet. Der er to restauranter og barer, lounges, swimmingpool med børnepool, fitness, spa, bordtennis, vandsportscenter med masser af vandaktiviteter samt dykkercenter. Maden serveres på buffet på skift i de to restauranter, og der er ind imellem lidt underholdning på den ene restaurant.

 

Stranden

Det er en smuk bred strand med det fineste hvide sand. Der er meget tidevand, så der er tidspunkter på dagen, hvor det ikke er muligt at bade direkte fra stranden.

Din dag på Ocean Paradise Resort

Hvis I har været på safari inden opholdet her, er der fin mulighed for blot at nyde stranden og det Indiske Ocean. Hvis I har bug for mere eventyr, er der masser af gode udflugter på Zanzibar, bl.a. som delfinture, besøg i Stone Town og den gamle bydel, snorkling-ture, udflugt til de store skildpadder og en autentisk oplevelse til Tumbatu Island. Når det er lavvandet, er det også en god oplevelse at tage en vandretur ud til revet.

 

Bæredygtighed

Ejerne af resortet har lige siden opstart af byggeriet udvist stor interesse for lokalsamfundet og har igangsat mange projekter til gavn for dette. Den tættest beliggende landsby er Pwanimchangani, hvor beboerne hovedsagelig er muslimer, så det første projekt var at bygge en moske. Det næste projekt var at bygge en klinik til hjælp for mødres sundhed i forbindelse med fødsler. Derudover er der etableret et skoleprojekt målrettet børnene. Resortet køber hver dag frisk fisk af fiskerne fra landsbyen, og der uddannes og ansættes mange lokale i resortet. Spildevandet bliver genbrugt til vanding i den store have.

 

Personligt minde

Jeg var på en dagsudflugt til Tumbatu Island, hvilket var en stor oplevelse. Det er ikke muligt at besøge øen, med mindre man er inviteret. Øens beboere er selvforsynende og klarer helt sig selv. Man besøger en lokal landsby, fiskere, en skole og et privat hjem samt en medicinmand, som fortæller om heksekunst. Det er unikt at få et indblik i et så isoleret samfund.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Ocean Paradise Resort and Spa

Zanzibars palmebeklædte strande

 

Voksen fra 10.875 kr.

Barn fra 9.015 kr.

 

9 dage

Læs mere her
Se flere overnatningssteder