Ngorongoro Farm House - Afrikas Horisonter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2729

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 60 16 75 90

Ngorongoro Farm House

Ngorongoro Farm House

Karatu - Ngorongoro området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Lodgen er bygget på en kaffeplantage i kolonistil med masser af charme og en følelse af at være bragt tilbage i tiden.

 

Beliggenheden

Lodgen ligger rigtig godt i udkanten af Karatu med ca. 5 min. til Ngorongoro Krater indgangen. Fra lodgen er der en smuk udsigt over det frodige område, og det er en perfekt beliggenhed for jeres private jeep safari før eller efter safariophold på Serengeti sletten.

 

Lodgen

Lodgen har 52 værelser fordelt på standard og suiter, familieværelser er sammenhængende værelser eller et standardværelse med opredninger. Værelserne er store og stilfuldt indrettede med polerede stengulve, dejlige badeværelser og store verandaer. Der er en fin swimmingpool, restaurant og bar samt mulighed for massage.
Lodgen ligger på en stor frodig grund som er et lille landbrug med kaffeplantager, hvedemarker og grønsagsdyrkning. Der er også et mindre antal grise, geder og køer.

Din dag på Ngorongoro Farm House

I kan tage på safaritur til Ngorongoro eller Lake Manyara. Alternativt er ”farm walk” med guide en rigtig god oplevelse. I kan også blot slappe af omkring poolen eller nyde en god massage.
Det er også mulighed for en stor kulturel oplevelse ved et besøg hos Hadzabe stammen ved Lake Eyasi. De kaldes også bushmen, og de lever i og af naturen som et nomadefolk, der stadig jager med bue og bil. De har deres eget sprog bestående af klik lyde, som er meget fascinerende at opleve.

 

Bæredygtighed

Lodgen har solfangere som står for ca. 50 %, som mest er opvarmning af vand og elektricitet.
Landbruget gør lodgen næsten er selvforsynende og de dyrker selv økologiske grønsager mm. Alle ansatte er lokale.
Campen er ejet af Tanganyika Wilderness Camps, som deltager i projekter, der bygger skoler, klinikker og støtter masaipiger med uddannelse.

 

Personligt minde

Jeg besøgte Hadzabe stammen og fulgte dem på jagt. Det var en stor oplevelse. De ramte nogle fugle med bue og pil, hvorefter de lavede bål på stedet. Det var fascinerende at se deres færdigheder i optænding af bål.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Ngorongoro Farm House

Migration i Serengetti

Voksen fra 25.500 kr.

 

Barn fra 12.100 kr.

 

10 dage

 

Læs mere

Familiesafari og Zanzibars strande

Voksen fra 21.500 kr.

 

Barn fra 10.900 kr.

 

12 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder