Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Ngorongoro Farm House

Ngorongoro Farm House

Karatu - Ngorongoro området

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Ngorongoro Farm House er bygget på en kaffeplantage i kolonistil med masser af charme og en følelse af at være bragt tilbage i tiden.

 

Beliggenheden

Ngorongoro Farm House ligger rigtig godt i udkanten af Karatu med ca. 5 min. til Ngorongoro Crater indgangen. Fra denne lodge er der en smuk udsigt over det frodige område, og det er en perfekt beliggenhed for jeres private jeep safari før eller efter safariophold på Serengeti-sletten.

 

Ngorongoro Farm House

Denne lodge har 52 værelser fordelt på standardværelser og suiter. Familieværelser er sammenhængende værelser eller et standardværelse med opredninger. Værelserne er store og stilfuldt indrettede med polerede stengulve, dejlige badeværelser og store verandaer. Der er en fin swimmingpool, restaurant og bar samt mulighed for massage.
Lodgen ligger på en stor frodig grund som er et lille landbrug med kaffeplantager, hvedemarker og grøntsagsdyrkning. Der er også et mindre antal grise, geder og køer.

Din dag på Ngorongoro Farm House

I kan tage på safaritur til Ngorongoro eller Lake Manyara. Alternativt er ”farm walk” med guide en rigtig god oplevelse. I kan også blot slappe af omkring poolen eller nyde en god massage.
Det er også mulighed for en stor kulturel oplevelse ved et besøg hos Hadzabe stammen ved Lake Eyasi. De kaldes også bushmen, og de lever i og af naturen som et nomadefolk, der stadig jager med bue og bil. De har deres eget sprog bestående af klik lyde, som er meget fascinerende at opleve.

 

Bæredygtighed

Ngorongoro Farm House har solfangere, som står for ca. 50 % af elforsyningen, der mest er til opvarmning af vand og elektricitet.
Landbruget gør, at denne lodge næsten er selvforsynende, og de dyrker selv økologiske grøntsager mm. Alle ansatte er lokale.
Campen er ejet af Tanganyika Wilderness Camps, som deltager i projekter, der bygger skoler, klinikker og støtter masaipiger med at få en uddannelse.

 

Personligt minde

Jeg besøgte Hadzabe stammen og fulgte dem på jagt. Det var en stor oplevelse. De ramte nogle fugle med bue og pil, hvorefter de lavede bål på stedet. Det var fascinerende at se deres færdigheder i optænding af bål.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Ngorongoro Farm House

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere

Familiesafari og Zanzibars strande

 

Voksen fra 27.950 kr.

Barn fra 13.750 kr.

 

12 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder