Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Maramboi Tented Lodge

Maramboi Tented Lodge

Ved Tarangire National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Maramboi Tented Lodge ligger omkredset af dyreliv, og man ser tit zebraer, giraffer, vortesvin og gazeller fra sit telt eller swimmingpoolen.

 

Beliggenheden

Maramboi Tented Lodge ligger med udsigt til Lake Manyara og Rift Valley. Der er ca. 10 min. kørsel til Tarangire National Park og ca. 2 timers kørsel til Arusha. I den tørre periode fra juni til oktober ses de store elefantflokke i den nordlige del af parken. Det er en kæmpe oplevelse.

 

Maramboi Tented Lodge

Denne lodge består af 44 store telte bygget på hævede træplatforme med privat terrasse og udsigt over Manyara-søen og Rift Valley. Der er 3 forskellige slags telte. Familieteltene er enten med 2 dobbeltsenge i soveværelseset eller med sammenkoblede telte og 2 separate soveværelser. Alle telte er rummelige og med badeværelse. Der er en dejlig swimmingpool og mulighed for massage.
Hver aften tændes bål, hvor man kan nyde solnedgangen med en drink. Når vejret tillader det, serveres middagen under åben himmel.

Din dag på Maramboi Tented Lodge

I kan enten tage på heldagssafarier med medbragt picnickurv eller morgen- og eftermiddagssafarier. En vandresafari med guide er også en rigtig god oplevelse - turen tager ca. en time. Der er også mulighed for massage eller afslapning omkring poolen.

 

Bæredygtighed

Solenergi står for 50% af el-forsyningen på Maramboi Tented Lodge og er mest til opvarmning af vand og elektricitet. Alle grøntsager er økologiske og kommer fra deres søster camp Ngorongoro Farm House. Alle ansatte er lokale.
Campen er ejet af Tanganyika Wilderness Camps, som er med i projekter, der bygger skoler og klinikker og støtter Masaipiger med at få en uddannelse.

 

Personligt minde

Jeg sad på min terrasse og læste en bog, da en lille flok zebraer gik forbi mit telt.

Billeder

Rejser hvor du kan bo på Maramboi Tented Lodge

Migrationen i Serengetti

 

Voksen fra 29.300 kr.

Barn fra 14.250 kr.

 

10 dage

 

Læs mere

Familiesafari og Zanzibars strande

 

Voksen fra 27.950 kr.

Barn fra 13.750 kr.

 

12 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder