Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kubu Kubu Tented Lodge

Kubu Kubu Tented Lodge

Serengeti National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Kubu Kubu Tented Lodge ligger i hjertet af Serengeti med en god udsigt over sletten. I kan opleve den store migration fra jeres terrasse.

 

Beliggenheden

Kubu Kubu Tented Lodge ligger i det centrale Serengeti, så det er nemt at komme til de fleste steder i Serengeti uden at køre langt. Da teltene ligger på et bakkedrag, har I en flot udsigt over Serengeti sletten, så langt øjet rækker.
Fra november til marts er der mulighed for at opleve migrationen fra denne lodge.
Der er ca. 6 - 7 timers kørsel til Arusha og ca. 3 timer til Ngorongoro krateret.

 

Din dag på Kubu Kubu Tented Lodge

I kan enten tage på heldagssafarier med picnickurv eller morgen- og eftermiddagssafari. Efter safarien kan I benytte fitnessrummet, få en massage eller bare slappe af omkring poolen. Ballon safari er også en mulighed, og det er en kæmpe oplevelse at svæve over savannen, mens solen står op.

 

Børn

Kubu Kubu Tented Lodge er velegnet til børn i alle aldre. Der er dejlige familietelte, masser af plads og en stor pool.

Kubu Kubu Tented Lodge

Denne lodge består af 25 elegante telte bygget på hævede træplatforme med en-suite værelser og udendørs bruser. Hvert telt har moderne indretning og jeres egen private terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten og dyrene.
Der er 3 forskellige slags telte. Familieteltene er enten med 2 dobbeltsenge i ét soveværelse eller sammenkoblede telte med separate soveværelser.
Hovedbygningen har en hyggelig lounge og spiseområder både inde og ude. Højdepunktet er den store terrasse med en kæmpe pool og vidunderlig udsigt over Serengeti-sletten. Alt er designet enkelt, moderne og lyst med et strejf af Afrika. Om aftenen tændes der bål, hvor man kan nyde en cocktail, mens solen går ned i baggrunden.
Der er også fitness faciliteter og mulighed for at få massage.

 

Bæredygtighed

Solenergi står for 70% af strømmen på Kubu Kubu Tented Lodge, grøntsager er økologiske og kommer fra deres søster camp Ngorongoro Farm House. Alle ansatte er lokale.
Campen er ejet af Tanganyika Wilderness Camps som er med i projekter, der bygger skoler og klinikker og støtter Masaipiger med af få en uddannelse.

Billeder

Se flere overnatningssteder