Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Karafuu Beach Resort and Spa

Karafuu Beach Resort and Spa

Zanzibar

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Karafuu Beach Resort and Spa er eksotisk med det fineste hvide sand og masser af aktiviteter og plads til børnefamilien.

 

Beliggenheden

Karafuu Beach Resort and Spa ligger på Østkysten i Pingwe lidt for sig selv med en dejlig strand med svajende palmer og en eksotisk frodig have.
Der er ca. 1 time og 30 min transfertid til Stone Town og lufthavnen.

 

Karafuu Beach Resort and Spa

Karafuu Beach Resort and Spa er et mellemstort resort med 135 værelser. Der er mange forskellige kategorier fra standardværelser til forskellige suiter, hytter og villaer med privat pool.
Værelserne er indrettet enkelt med et touch af Afrika. Der er 3 restauranter og 2 barer, og måltiderne består oftest af en stor buffet med en masse at vælge imellem.
Resortet har mange faciliteter, bl.a. tre swimming-pools, tennisbaner, bordtennis, fitness, spa, legeplads, strand-volley og dykkercenter.

 

Familier

Karafuu Beach Resort and Spa er velegnet til familier, da der er familieværelser og masser af plads og aktiviteter på resortet. Det er nok det familieresort på Zanzibar, hvor man får mest for pengene.

 

Stranden

Stranden er meget smuk og byder på det fineste hvide sand. Da der er en del tidevand, vil der være tidspunkter, hvor det ikke er muligt at bade direkte fra stranden.
Der er dog støbt en sti i vandet, som går ud til en lagune, hvor der altid er vand og dejligt sand, så der er altid bademuligheder i det dejlige Indiske Ocean.

 

Din dag på Karafuu Beach Resort

Det er et dejligt sted at slappe af, men der er også mange aktiviteter til at fylde dagen op. Der er mange udflugtsmuligheder, f.eks.: markedsbesøg, en tur til Stone Town, kitesurfing, delfin-safari, fisketure, snorkling og dykning. Et spil tennis en tidlig morgen eller sidst på eftermiddagen er også en mulighed.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Karafuu Beach Resort and Spa

Familiesafari og Zanzibars strande

 

Voksen fra 27.950 kr.

Barn fra 13.750 kr.

 

12 dage

 

Læs mere
Se flere overnatningssteder