Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Kahawa House

Kahawa House

Arusha

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Dejligt, mindre hotel som ligger for sig selv ude på landet. Kahawa House passer rigtig godt som base før eller efter jeres safari. Det er lyst og åbent med et minimalistisk udtryk.

 

Beliggenheden

Kahawa House ligger 4 km. fra Arusha lufthavn og ligger rigtig godt, når I skal på privat safari, hvor I kører fra lodge til lodge. Det ligger knap 2 timer fra Tarangire National Park og godt 2 timer fra Ngorongoro Crater.

 

Kahawa House

Kahawa House åbnede i 2019 og består af 28 værelser fordelt på 2 etager. Alle værelser er rummelige og har egen balkon. Kahawa House er velegnet til familier, da der er masser af plads, swimmingpool og sammenhængende værelser. Servicen er meget personlig og hjertevarm.

Din dag på Kahawa House

Når I ikke er på safari, er her rart at slappe af og nyde poolen. Her er også mulighed for massage. Hotellet har en stærk tilknytning til lokalsamfundet, og der er mulighed for at få en autentisk kulturel oplevelse, når du besøger landsbyen eller markedet.

 

Bæredygtighed

Hotellet har solpaneler, som producerer ca. 30% af strømmen. De dyrker selv økologiske grøntsager, og ellers kommer de fra Ngorongoro Farm house. Alle ansatte er lokale.

Campen er ejet af Tanganyika Wilderness Camps, som er med i projekter, der bygger skoler og klinikker og støtter Masai-piger med at få en uddannelse.

Billeder

Se flere overnatningssteder