Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

Fundu Lagoon

Fundu Lagoon

Pemba

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Introduktion

Fundu Lagoon er et lille Boutique Resort bygget i junglen i pagt med naturen. En smuk eksotisk strand langt væk fra alting og næsten helt for sig selv. Det er et barfods-paradis, når det er bedst.

 

Beliggenheden

Fundu Lagoon ligger helt afsides på øen Pemba, som er en del af Zanzibar Archipelago (øerne). Man kan kun ankomme til Fundu Lagoon med båd, hvilket gør eventyret endnu bedre. Her får du følelsen af at have det hele for dig selv langt væk fra alting.
Du ankommer til øen med fly fra enten Zanzibar eller Dar Es Salam.

 

Fundu Lagoon

Fundu Lagoon har 18 telte fordelt på 5 forskellige kategorier alt efter udsigt, størrelse og placering. Samtlige telte har en storslået udsigt over havet. Ocean View teltene er placeret lidt oppe i terrænet med en fantastisk udsigt over havet, og Beach Front er placeret med egen nedgang til stranden. Fundu Lagoons Superior Suites har egen plunge pool på terrassen. Teltene er placeret på hævede platforme af træ og nærmest bygget ind i naturen med masser af privatliv.
Der er 3 lounges/barer på Fundu Lagoon, en spa, dykkercenter, infinity pool og en restaurant. Der bliver tit dækket op på stranden, så man spiser under åben himmel. Maden er typisk masser af frisk fisk, som er fanget i løbet af dagen, men også varierede swahili inspirerede retter er på menuen.
Børn over 12 år er velkomne.

Din dag på Fundu Lagoon

Fundu Lagoon er et perfekt sted for total afslapning på stranden eller omkring poolen, men der er også mange aktiviteter blandt andet fantastiske muligheder for snorkling og dykning på steder, I stort set har for jer selv. Misali Island ligger tæt på Fundu Lagoon. Det er et beskyttet naturområde med virkelig gode muligheder for dykning. Deep Sea fishing, delfin-safari og besøg i lokal landsby for en autentisk kulturel oplevelse er andre af de store oplevelser, som venter jer. I kan også nyde solnedgangen fra en traditionel Dhow sejlbåd.

 

Bæredygtighed

Fundu Lagoon er primært bygget af genbrugstræ fra området og uden store konstruktioner og har dermed minimal indvirkning på naturen. Der er over 100 ansatte fra lokalområdet og en etableret fond, der tager sig af projekter for lokalområdet, f.eks bygning af skoler, rent vand for landsbyerne og strøm til landsbyerne.

 

Personligt minde

Der er mange højdepunkter, men dykningen ved Misali Island samt morgen delfin-safarien, hvor jeg var helt alene blandt hundredevis af delfiner, var helt enestående.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på Fundu Lagoon

Strandeventyr på Fundu Lagoon

         

Voksen fra 22.375 kr.

 

9 dage

Læs mere her
Se flere overnatningssteder