Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3392

Email: info@afrikashorisonter.dk

Telefon: (+45) 22 82 75 90

andBeyond Serengeti under canvas

andBeyond Serengeti under canvas

Serengeti National Park

Prisniveau

Oplevelsen

Bæredygtighed

Intro

Serengeti under canvas er en autentisk savanneoplevelse i øjenhøjde med naturen og dyrene men uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

 

Beliggenheden

Campen er placeret i forhold til, hvor man mener migrationen vil være på Serengeti-sletten, så campen skifter beliggenhed 5 gange om året. Her handler det om at opleve migrationen, som er en af de største dyreoplevelser i verden.

 

Campen

Der er 9 stilfulde safaritelte med store senge og badeværelser med specielt flush-toilet. Badet er det, man kalder et bush-bad: en spand, der hejses op over brusehovedet. Badet giver den specielle oplevelse af, hvordan det har været at være på en luksus-safari i tidernes morgen. Noget af det unikke ved en camp som denne er at sidde omkring bålet om aftenen og få savannen ind under huden. Her er helt stille, kun afbrudt af dyrelyde og med en fantastisk stjernehimmel. Middagen serveres under åben himmel enten i det lille spisetelt eller privat foran dit telt.
Børn skal være 12 år for at kunne deltage på safari.

Din dag på Serengeti under canvas

I er på safari morgen og eftermiddag eller heldagssafari med picnickurv. På jeres eftermiddags-safari har I solnedgangsstop, hvor I nyder en drink og lidt snacks.

 

Efter en dag i naturen og afslapning i campen er det tid til at sidde omkring bålet om aftenen og lytte til lydene fra savannen. I denne camp er I, i alle henseender, tæt på naturen og alle lyde og dufte kommer helt ind under huden.

En meget stor oplevelse, som I skal overveje, er at tage en ballon-safari. Den foregår tidligt om morgenen, når solen står op. Her ser I det enorme område og alle dyrene helt fra oven. Når I lander, er der champagne- morgenmad på Serengeti-sletten.

I får udleveret en kikkert, som returneres før afrejse.

 

Bæredygtighed

Campen er ejet af &Beyond, som igennem Afrika-fonden tager sig af landet, de vilde dyr og befolkningen.
Campen er en semi-mobile camp, så den er designet til at have minimal indvirkning på miljøet. Campen er drevet af både generator og batterier som står for ca. 50% af energiforsyningen til campen.
Der udleveres en glasflaske til opfyldning som erstatning for plasticflasker.

Billeder

Rejse hvor du kan bo på andBeyond Serengeti Under Canvas

Ultimativ safari i Kenya og Tanzania

     

Voksen fra 87.000 kr.

   

10 dage

Læs mere
Se flere overnatningssteder